Африка вдома. Африканський стиль в інтер’єрі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Африка вдома. Африканський стиль в інтер’єрі

За стилем в інтер’єрі можна дізнатись характер власника помешкання. Сьогодні ми хочемо розповісти Вам про один з найпопулярніших етнічних стилів (Африканський), період виникнення якого датується початком 20-го ст., коли людство прагнуло чогось нового та екзотичного. Таємнича Африка і досі надихає дизайнерів на створення нових стильних дизайнів, це проявляється через прості форми, грубі фактури та змістовну функціональність речей.

Особливості

Африканський стиль відрізняється від інших стилів своєю динамікою, експресією, яскравістю, імпульсивністю, наявністю цікавих орнаментів та hand-made аксесуарів. Його легко можна впізнати за цікавою та дорогою фактурою матеріалів: шкіра змії, крокодила, ящірки, зебри, жирафи. Вміло підібрана гра контрастів дозволяє досягнути цікавого візуального ефекту. Переважають теплі кольори природи: будь-які відтінки коричневого, бежевого, зеленого, жовтого/пісочного кольору (пов’язані зі спекою та пустелею). Комбінації білого,чорного та золотистого кольорів доповнять та урізноманітнять Ваш інтер’єр.  Атмосферу африканського стилю передають ритуальні маски жерців та вождів, дерев'яний і керамічний посуд, чорні статуетки ідолів, фрагменти зброї, скриньки химерних форм, світильники оздоблені шкірою.

Текстиль

До африканського стилю пасуватимуть штори Mineral, Baryt, Colombia багряного або лимонно-жовтого кольорів та легкі напівпрозорі тюлі Rita або сітка Bosede. Над ліжком красивий легкий полог Sari, Maga, який влітку замінить москітну сітку. Прекрасним доповненням до інтер’єру буде килимок з етнічним візерунком охристого кольору.

Меблі

Меблі виготовляються лише з натурального дерева – палісандра, сандала, кедра, червоного та ебенового (чорного) дерева простих геометричних форм з простим різьблення. Часто в інтер'єрі можна натрапити на плетені меблі. Наприклад, стільці з ротангу, стіл з абаки та кушетка з бамбуку. Прикрасою вітальні стане диван з анімалістичним зображенням. Основну частину якого можна оббити жаккардом Afrique 53, боковушки обтягнути шкірзамінником з фактурою зміїної шкіри Incisa 98/99, а для пошиття подушок використати шкірзамінник з принтом зебри Incisa 73.

Сподіваємось наші поради були корисними. Якщо Ви не можете знайти потрібної Вам тканини, скористайтесь послугою «підберіть мені потрібну тканину».

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

ВІДКРИЙТЕ СЕКРЕТИ ПРО СТИЛЬ ФУТУРИЗМ

ІНДІЙСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ – ОСОБЛИВОСТІ ТА СЕКРЕТИ

ІСТОРІЯ РОЗКОШІ ТА БАГАТСТВА - ІНТЕР'ЄРИ У СТИЛІ БАРОКО

АМЕРИКАНСЬКИЙ СТИЛЬ - ПРОСТО, ЗРУЧНО І КОМФОРТНО

СТИЛЬ КОНСТРУКТИВІЗМ – ЕСТЕТИЧНО ТА ПРАКТИЧНО

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.