Американський стиль - просто, зручно і комфортно

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Американський стиль - просто, зручно і комфортно

Американський стиль, напевно, найбільше запозичив у англійців, тому він не позбавлений манірності і респектабельності. Безумовно, що тут зібрано елементи різних культур і стилів, і, напевно, тільки в цьому стилі можуть мирно уживатися речі епохи бароко з вбудованою технікою, подушечки в стилі «кантрі» з жалюзями.

Особливості

Часто американські будинки нагадують студії - в одне приміщення об'єднані вітальня і кухня або вітальня і передпокій. Якщо, загалом, говорити про приміщення, то вони великі, просторі, світлі. Фон стін - нейтральний світлий, стеля - біла. Взагалі білий і неяскраві світлі відтінки, безумовно «правлять бал». Крім них американці дуже поважають натуральні кольори, тому в їх інтер'єрах присутні кольори коричневої, зеленої, бежевої гам.

Ще одна особливість, яку ми не можемо не згадати, це заміна дорогих матеріалів їх імітацією, наприклад, натуральні камені, мармур, дороге дерево. Як правило, в інтер'єрах багато накладного декору, на стінах - фотографії, картини, на підлозі, особливо у спальні - килим. У більшості приміщень на підлозі плитка, паркет або ламінат.

У їдальні і вітальні найчастіше стельове освітлення, у всіх інших кімнатах - комбіноване, зональне світло.
Обов'язкові атрибути американського інтер'єру - вбудована відео техніка, великий зручний диван у вітальні і камін.

Меблі

Всі меблі зручні, комфортні, стоять на достатній відстані один від одного. У спальні - високе і велике ліжко. У вітальні обов'язково величезний диван і крісла, банкетка, в їдальні - зручний обідній стіл. Біля стін часто полички, етажерки або вузькі шафи.

Для оббивки меблів пропонуємо натуральну шкіру - колекції BARBARESCO, I SAPORI DEL VINO і PROSECCO. Більше про використання шкіри в інтер'єрі читайте у статті ШКІРА В ІНТЕР'ЄРІ - ЕКОЛОГІЧНО, КРАСИВО, РОЗКІШНО

Якщо ж ви шанувальник практичності, пропонуємо вибрати оббивку для вашого крісла або дивану з колекції шкірзамінників INCISA
Тепер час визначитися з тканинною оббивкою. По-перше, перегляньте однотонні тканини, особливо, із захистом від забруднень (ТЕХНОЛОГІЯ ZERO SPOT SYSTEM - ЗАХИСТ МЕБЛЕВИХ ТКАНИНИ ВІД МОКРИХ, СУХИХ ТА ЗАСОХЛИХ ПЛЯМ) PANAREA, POSITANO, а також представлені на сайті тканини в смужку і в клітку.

Текстильне оформлення вікон

В американському стилі вікна намагаються взагалі не завішувати. Можуть використовувати римські штори або прямі портьєри, у ванні чи кухні - жалюзі. Пропонуємо вибрати тканину з колекцій ASPEN, BERGAMO, AVRILE, ILARIA, MELBA, SANDRO. Якщо шукайте павутинку, сітку, тюль або органзу, запрошуємо в розділ каталогу ТЮЛЬ.

У декор приміщення можна додати трохи етнічного колориту за допомогою колекції SENE (тканини BAHATI, SENE, BERTE, CONRAD) і рогожок - MINERAL, BARYT.

До речі, цей стиль мабуть краще ніж всі інші знають абсолютно всі, а не тільки дизайнери, декоратори і архітектори. ... А все тому, що всі ми дивимося американські фільми :)

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

ВІДКРИЙТЕ СЕКРЕТИ ПРО СТИЛЬ ФУТУРИЗМ

АФРИКА ВДОМА. АФРИКАНСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ

ІНДІЙСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ – ОСОБЛИВОСТІ ТА СЕКРЕТИ

ІСТОРІЯ РОЗКОШІ ТА БАГАТСТВА - ІНТЕР'ЄРИ У СТИЛІ БАРОКО

СТИЛЬ КОНСТРУКТИВІЗМ – ЕСТЕТИЧНО ТА ПРАКТИЧНО

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.