ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІНТЕР’ЄРНИХ ТКАНИН – ПЕРЕВІРЕНО ТА БЕЗПЕЧНО

НОВИНИ

ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІНТЕР’ЄРНИХ ТКАНИН – ПЕРЕВІРЕНО ТА БЕЗПЕЧНО

Піклуючись про власне здоров’я надзвичайно важливо відповідально ставитися до вибору предметів інтер’єру, адже дома ми проводимо значну частину часу. Вимоги до європейських інтер’єрних тканин надзвичайно чіткі  - вони мають бути екологічними та не міcтити шкідливих для здоров’я речовин, зокрема, мова іде про формальдегід.

Формальдегід – це токсичний газ, шкідливий для здоров’я (зорова, дихальна, нервова системи). Він має різкий запах, легко розчиняється у воді, спирті, розчинниках. За рівнем токсичності він отримав 2 клас небезпеки (високо небезпечні) та по шкідливості прирівнюється до хлору, аміаку сірковуглецю… Якщо говорити в контексті тканин, то формальдегід використовувався у барвниках та клеях, проте з 2008 року Євросоюз обмежив використання шкідливих речовин.

Фактично з цього часу тканини  вироблені в Європі (прохання не плутати з  завезеними через Європу)  є  максимально  екологічними та  безпечними для здоров’я.  Компанія Italvelluti (Італвеллюті), є  виключно  європейським виробником якісних тканин,  і, безумовно,  ми дбаємо про  своїх  клієнтів та їх родини.  В цьому  році на наших каталогах додався от такий значок (як на фото), який офіційно підтверджує  відсутність цих та інших шкідливих речовин у тканині. Наша продукція зроблена з турботою та повагою, а наші клієнти та їх комфорт - це особлива цінність компанії Italvelluti.

Компанія Interior Fabrics – офіційний представник компанії Італвеллюті в Україні.

 

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.