Екостиль - в гармонії з природою

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Екостиль - в гармонії з природою

Природний інтер'єр, насамперед просторий, без зайвих речей, досить світлий. Перше і основне правило цього стилю - використання природних матеріалів. Безумовно, це дерево і натуральні тканини (бавовна, льон, шовк, віскоза, ситець, сатин, шерсть).

Екостиль досить консервативний у кольоровій гамі. Фактично, тут переважають відтінки трьох кольорів - коричневий (бежевий, пшеничний, бурштин, мед, кориця, горіховий, гірчичний, шоколадний, коньячний і навіть світлі відтінки ближче до жовтого - охра та умбра), зелений (оливковий, болотний, фісташковий, лаймовий, трав'яний, нефритовий, морської хвилі, салатовий), і білий (слонової кістки, молочний, перловий, алебастровий, кремовий, ванільний, капучіно).

У біостілі все просто - на підлозі дошки, паркет, плитка або килим імітуючий траву, на стіні - можна тематичні шпалери з рослинною тематикою або ж бамбук, стеля -  однотонного світло-блакитного кольору. Все має бути просто й непомітно.

Меблі

Останнім часом активно розвивається тренд використання в інтер'єрі необробленого дерева. Трохи почистили пеньок, і це вже стіл або стілець. Необроблене дерево використовують і як основу для крісел, диванів, ліжок... Також, як би спеціально для екостилю, створено плетені меблі з лози, ротанга, бамбуку. Для оббивки м'яких меблів використовують натуральні тканини - льон (VASCO), бавовна (CARLA, однотонні тканини з COUNTRY STYLE), шерсть (ALPACA, NORMA, OMAR). Більш сучасна і практична альтернатива цим тканинам - рогожка, яка плетінням нагадує льон (колекції BARYT, MINERAL).

Штори

Екостиль пропагує простоту і природність, а тому штори в такому приміщення легкі, без надмірностей і прикрас, без ламбрекенів, оборок і пишних драпіровок. Просто чудово виглядають портьєри і штори з льону, ситцю, сатину. Пропонуємо подивитися колекції SANDRO, VASCO, однотонні тканини з колекцій COUNTRY STYLE, бавовну в квітковий малюнок SAHARA. Підберіть до них світлу органзу, павутинку або тюль, - і інтер'єр стане ще більш свіжим і живим!

Рослини

Який же екостиль без рослин? По-перше дизайнери в буквальному сенсі цього слова хочуть прямо посеред кімнати посадити дерева. Якщо ж в інтер'єрі не знайшлося місця для прутиків, гілок, пнів, то дерева можна навіть намалювати. І, звичайно, не забувайте про кімнатні рослини. Їх можна розмістити вертикально на стіні або навіть розставити на всілякі полички і підставки.

Декор

Прикрасити інтер'єр в екостилі можна, знову-таки, за допомогою природних матеріалів. Пам'ятаєте, коли Ви були маленькими, як Ви любили робити вироби з кори, каштанів, жолудів, трави, прутиків або камінчиків. Це просто і дуже цікаво! Обтягнули корою вазу - шик та краса, зробили аплікацію з рису, гречки, пшона... - оригінально і круто, підвісили на нитці намисто з каштанів - стильно і неповторно. Можете навіть зонувати кімнату відокремивши її частину парканом з прутиків або рослин. Ось вже дійсно стиль де все у ваших руках і завжди під рукою!

Не дарма кажуть, що будинок, це там, де добре і комфортно... А саме інтер'єр в екостилі дарує спокій, відчуття гармонії та затишку.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

СТИЛЬ БІДЕРМЕЙЕР - У ГОСТІ ДО БУРЖУА

ІНТЕР'ЄР У СТИЛІ ХАЙ-ТЕК - ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРАГМАТИЧНІСТЬ ДЛЯ ПРОГРЕСИВНОЇ СУЧАСНОЇ ЛЮДИНИ

ШЕББІ-ШИК У ІНТЕР'ЄРІ - ОСОБЛИВОСТІ ТА СЕКРЕТИ

ЩО ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН ДИЗАЙНЕР ПРО СТИЛЬ БОХО?

СЕКРЕТИ ОФОРМЛЕННЯ ІНЕТР'ЄРУ В СТИЛІ ЛОФТ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.