Індійський стиль в інтер’єрі – особливості та секрети

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Індійський стиль в інтер’єрі – особливості та секрети

Індія – це духовна та релігійна країна і це відчувається та проявляється у всьому, інтер’єр не виключення. Індійський стиль подобається багатьом, тому що він одночасно є розкішним, суворим та комфортним, асоціюється зі спекою, ароматом прянощів та спецій, блиском золота і самоцвітів.

Особливості

В індійському стилі присутні арки, колони, різьблені панелі вікон та дверей, просторі кімнати, багата та яскрава кольорова гама – бірюзовий, жовтий, червоний, пурпурний і помаранчевий. Стіни оформлені мозаїками та скульптурами, а стеля – текстилем. Підлога може бути дерев’яна, з каменю або з плитки. Пам’ятайте про акценти: ширми, шовкові килими, яскраві подушки, кальяни, скляні світильники, ковані скрині, вітражні лампи, дзеркала з різьбленими рамами, картини із зображенням богів, дзвіночки, фігурки тварин (слони, корови, чаплі…), які створять атмосферу Індії у Ваших апартаментах.

Текстиль

Особливу увагу приділяють текстильному оформленню. Для оформлення інтер’єру використовують велюр, атлас, парчу та шовк в квітково-рослинний, тваринний принти та прикрашають штори, подушки кистями і бахромою. Найпоширеніший принт є «індійський огірок». Пропонуємо переглянути колекції  шторних тканин – Indian Silk, Joy Aqua/Pearl, Boheme, York, тюль – Rita, Sari, Maga та фурнітури Pasmanteria.

Меблі

Для меблів (крісла, столики, тумбочки, шафи...) характерне різьблення, інкрустація з мармуру, перламутру, слонової кістки дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів. Традиційні – низькі лаковані меблі з дерев’яним каркасом з горіха та палісандра. Та тут не обійтись без м’якого дивану прикрашених декоративними подушками та кількох пуфів. Використовують однотонну оббивку з велюру чи жаккарду в національні орнаменти або квітково-рослинні принти. Пропонуємо переглянути колекції – Cairo,Fancy Greca, Renard, Hektor, Orion, Haiti, Senib.

Користуйтесь фільтрами на нашому сайті, шукайте та знаходьте найкращі тканини.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

ВІДКРИЙТЕ СЕКРЕТИ ПРО СТИЛЬ ФУТУРИЗМ

АФРИКА ВДОМА. АФРИКАНСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ

ІСТОРІЯ РОЗКОШІ ТА БАГАТСТВА - ІНТЕР'ЄРИ У СТИЛІ БАРОКО

АМЕРИКАНСЬКИЙ СТИЛЬ - ПРОСТО, ЗРУЧНО І КОМФОРТНО

СТИЛЬ КОНСТРУКТИВІЗМ – ЕСТЕТИЧНО ТА ПРАКТИЧНО

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.