Interior Fabrics, ексклюзивний представник ITALVELLUTI в Украіні, пропонує безпрецедентний сервіс та неймовірний асортимент

НОВИНИ

Interior Fabrics, ексклюзивний представник ITALVELLUTI в Украіні, пропонує безпрецедентний сервіс та неймовірний асортимент

Основним напрямком діяльності компанії Італвеллюті стало створення складних сучасних меблевих тканин. Italvelluti - це високі стандарти роботи у всьому: виробництві, логістиці, обслуговуванні. Аби створити справді модні та унікальні патерни фабрика співпрацює з відомими дизайнерами у сфері інтер’єрного текстилю.

Мінімалізувати можливість появи браку допомагає система кількаразового контролю, адже відповідно до європейських стандартів якості та внутрішніх стандартів компанії, випробовуються як сировина, пряжа, так і готові тканини. А у фірмовій лабораторії визначаються технічні параметри тканин: тест на стійкість фарби, на вогнетривкість, на розтягнення, на пілінг. Одним із основних парламентів меблевих тканин є їх витривалість, котру ми бачимо за результатами тесту Мартиндейла. Меблеві тканини виготовлені без використання формальдегідів, є антиалергічними та екологічними, мають добру теплопровідність та пропускають повітря. 

Продукція італійської фабрики Італвеллюті є не лише гарною, модною та якісною, але і дуже практичною та легкою в обслуговуванні. Тканини для обивки та перетяжки м'яких меблів Italvelluti зазвичай мають захист від забруднення «Liquid Protectioa System» або « Zero Spot System». Є і «спеціальні» тканини, наприклад, так звані антикіготь, в котрих за рахунок достатньо щільного плетіння кіготь тварини и пташки просто не здатен розірвати тканину. Спеціально для об’єктів HoReCa компанія Італвеллюті пропонує вогнетривкі та зносостійкі тканини, які відповідають вимогам європейських стандартів «EN 1021 part. 1 и 2». 

Всі технічні характеристики, включаючи вагу, ширину тканини, та результати тестів, обов’язково зазначаються у каталогах колекцій італійських тканин Itslvelluti. До слова, каталоги компактні і дуже зручні. І, головне, іх можна отримати абсолютно безкоштовно звернувшись до нас за тел. +380 94 440 04 49 або на пошту info@interior-fabrics.com.ua

Запрошуємо до співпраці виробників меблів, дизайнерів, декораторів та архітекторів. Переваги роботи з нами – найбільший асортимент кольорової гами, всі позиції наявні на складі, замовлення від 0,5 м., оперативна доставка. І, звичайно, безкоштовні каталоги! Також ми забезпечуємо рекламною та маркетинговою підтримкою, проводимо семінари та презентації.

Ми запропонуємо оптимальний варіант на будь-який бюджет. Спеціальна пропозиція для наших партнерів  - стокові італійські меблеві тканини ITALVELLUTI за абсолютно  неймовірною ціною (від 50 грн./м).

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.