Interior Fabrics на Дні відкритих дверей у Школі Європейського Дизайну

НОВИНИ

Interior Fabrics на Дні відкритих дверей у Школі Європейського Дизайну

Школа Європейського Дизайну проводила минулого тижня для своїх майбутніх студентів День відкритих дверей і знайомила їх зі своїми курсами і спеціальностями. Компанію Interior Fabrics, як одного з лідерів на ринку декоративного інтер'єрного текстилю, запросили виступити в рамках знайомства з курсом «Декорування». Тема виступу - «Роль текстилю в оформленні інтер'єру».

«Ця тема для нас невичерпна, говорити про тканини в інтер'єрі можна нескінченно, тому що тканина є одним з найсильніших засобів з декорування в руках умілого Майстра», - розповідає Тетяна Нікітіна, представник компанії Interior Fabrics в центральному регіоні України.

Тканина володіє сукупністю якостей і властивостей, які роблять її одним з основних інструментів створення завершеного і гармонійного інтер'єру. Насамперед, це колір і малюнок, які задають будь-якому приміщенню емоції, настрій і стиль, підтримують і підкреслюють основні ідеї в дизайні приміщення. Фактура, щільність і текстура матеріалу дарують затишок, приємні тактильні відчуття і можуть створити різноманітні світлові ефекти, а також регулюють освітлення. Крім того, тканина має формоутворювальні властивості і при грамотному використанні драпірування коректують простір.

Не варто забувати і про багатий функціонал сучасних матеріалів. Наші виробники додають все більше корисних властивостей тканинам, щоб нам було не лише приємно, але й зручно ними користуватися. Меблеві тканини, які чудово чистяться, легкі і прості у догляді і надійні в експлуатації, штори black-out \ sun-out для захисту від сонця, вуличні тканини out-door для прикраси альтанок, веранд і відкритих майданчиків, гарний і якісний столовий текстиль і негорючі тканини для закладів HoReCa.

Разом з виробниками тканин крокує вперед і наша компанія «Interior Fabrics». Світ і життя навколо нас прискорюються і ми створюємо прекрасний сервіс, який дозволяє архітекторам, дизайнерам і декораторам робити свою роботу легко і швидко, використовуючи при цьому всі сучасні технічні можливості. Наш сайт - це величезний шоу-рум інтер'єрних тканин в смартфоні будь-якого дизайнера.

Лекція викликала живий відгук у слухачів, які з цікавістю розглядали каталоги і зразки тканин і задавали численні запитання про тканини, їх застосування і властивості. Зустріч подарувала нам цікаві знайомства і чудові враження, всіх зацікавлених чекаємо в гості!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.