Зміни на сайті Interior Fabrics - покращено сторінку товару

НОВИНИ

Зміни на сайті Interior Fabrics - покращено сторінку товару

Ми проектували наш сайт, як простий і зручний інструмент для щоденної «рутинної» роботи дизайнерів і декораторів. На http://interior-fabrics.com.ua можна швидко і оперативно вирішити питання із замовленням каталогів, підбором і замовленням тканин, пошуком матеріалів для візуалізацій інтер'єрів. На нашому сайті, який є першим в Україні професійним інтернет шоу-румом, Ви не тільки знайдете потрібну тканину для пошиття штор, оббивки м'яких меблів, декорування стін, торшерів ламп та інших предметів інтер'єру, шкіру або алькантару для оформлення салону автомобіля, тут Ви можете БЕЗКОШТОВНО замовити каталоги, відправити запит своєму особистому менеджеру на підбір тканини і головне, скачати патерни представлених на сайті тканин в великому розширенні для використання при розробці 3-D візуалізації.

Завдяки Вашим коментарям і пропозиціям наш сайт став ще більш зручним. Тепер вся потрібна інформація про інтер'єрний текстиль або іншу позицію нашого каталогу розміщена відразу на першому екрані - поруч з кнопкою В Корзину ми поставили ціну товару, а під фото розміщені вкладки Опис товару і Характеристики.

Нагадуємо, що більшість корисних функцій доступні тільки зареєстрованим користувачам зі статусом Партнер. Якщо у Вас виникають питання про роботу нашого сайту, як завантажити патерн, як зареєструватися та інші, запрошуємо Вас відвідати сторінку Питання-Відповіді.

Ми і надалі обіцяємо прислухатися до ваших рекомендацій, адже ми цінуємо ВАС -наших партнерів, ВАШ час і зусилля.

Завжди раді бачити Вас на нашому сайті! Бажаємо приємної роботи та натхнення!

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.