JEDWAB - однотонний натуральний шовк ручного ткацтва з великою колірною гамою - 140 відтінків

КАТАЛОГИ

JEDWAB - однотонний натуральний шовк ручного ткацтва з великою колірною гамою - 140 відтінків

JEDWAB

Склад: 100% шовк
Ширина: 137 см
Тест на стирання: 45 000 циклів
Вага: 86 г/м²
Колірна гама: 140 тонів

Шовк, історія якого оповита легендами, завжди захоплював своїм неповторним м'яким світлом та ніжністю, і в наш час він вважається атрибутом гарного смаку та розкоші. Тут присутня особлива заворожуюча енергетика. Тонка струмлива шовкова тканина приємна на дотик, дарує прохолоду, в буквальному сенсі пестить шкіру, а незвичайні переливи світла мимоволі притягують погляд.

Ексклюзивна колекція шторних тканин JEDWAB (шовк) – це натуральний шовк ручного ткацтва. Шовк ручного виробництва створює ауру елегантності та шику, яку неможливо досягти, використовуючи тканини машинного виробництва. За типом це досить щільна однотонна тканина полотняного переплетення – чесуча або т.зв. «дикий шовк». Натуральні волокна дикого шовкопряду, який виробляє їх структурно нерівномірними, створюють унікальні варіанти відтінків і фактури, не повторюються навіть в кроці одного піткання. Потовщення та вузли первинного волокна становлять основний естетичний ефект рукотворного шовку, і це не вважається недоліком.

Міцний і зносостійкий JEDWAB (шовк) з фактурою більш-менш помітних поперечних потовщень має приємний матовий блиск, а деякі артикули ще й ефект «хамелеон» (або «шанжан»), який досягається комбінацією контрастних ниток по пітканню і основі. Кольорове рішення колекції, а це 140 (!) пропозицій, складається з двох розкладок: теплої гами (біло-бежево-коричневі, жовті і теракотові тони) і умовно холодної (винно-червоні, блакитні, сіро-зелені і фісташкові тону).

Тканина не тягнеться і не зсідається, добре тримає форму та драпірується. Для домашнього використання важливі також гігієнічні властивості натурального шовку: це гіпоалергенний матеріал, здатний запобігати розмноженню патогенних мікробів. Він повністю виключає появу пилових кліщів, не створює середовище для утворення грибка, не накопичує в собі пилу, не акумулює статичної електрики. А ще шовк – найбезпечніший матеріал в плані займистості. Це важливо для декораторів ресторанів, готелів та нічних клубів: якщо в JEDWAB (шовк) ткнути запаленою сигаретою, він не загориться, не буде тліти або плавитися як синтетика. Утворюється круглий отвір і все!

Але у колекції JEDWAB (шовк) є і свої мінуси. Натуральний характер шовку визначає низький рівень його світлостійкості, тобто на сонці втрачається колір і міцність на розрив. Тому шовкові порт`єри рекомендовано шити на підкладці. Вдень на світлі чесуча проявляє неоднорідну структуру і втрачає блиск, що є її нормальною властивістю. Слід також обмежити застосування JEDWAB (шовк) в приміщеннях, які часто використовуються, оскільки він не переться, вимагає делікатного догляду та акуратності в застосуванні. Випадкові краплі рідини можуть залишити розводи і плями.

Ще одна особливість шовку – він мнеться. Але цей, здавалося б, недолік сьогодні представляють як позитив, який демонструє натуральність тканини і надає виробу особливий шик.

Мода на екологічно чистий інтер'єр неодмінно включає застосування натурального шовку. Інтер'єрний текстиль з натурального шовку є популярним серед сучасних поціновувачів прекрасного та власників витонченого смаку. Ефектний JEDWAB (шовк) найкраще використовувати для штор в класичних інтер'єрах або святкових залах. Завдяки універсальності та колірному багатству колекція також вдало впишеться в обстановку модерну і більш сучасних стилів – мінімалізму, еко, етно та ін. Крім традиційних поздовжніх і хвилеподібних драпіровок, чесуча відмінно виглядає в розправленому вигляді – на римських шторах, тканинних ролетах, а також стінових панелях.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.