Як заощадити час? У допомогу дизайнерам, декораторам, архітекторам

НОВИНИ

Як заощадити час? У допомогу дизайнерам, декораторам, архітекторам

Розробляючи сайт, ми багато спілкувалися з нашими партнерами і замовниками, щоб зрозуміти систему їх роботи з клієнтами. Як правило, найбільш витратним за часом і ресурсами стає процес узгодження з клієнтом концепції, бюджету та підбору матеріалів. Процес виконання робіт вже більше структурований і логічний.

З нами дизайнери, декоратори, архітектори, студії та майстерні працюють на процесі погодження концепції об'єкту/бюджету і вибору тканин. Вам всім добре знайомі ці життєві сіуаціі: потрібно їхати в шоу-руми, брати потрібні каталоги, їхати до клієнта, а потім відвозити каталоги, тоді телефонувати аби дізнатися термін доставки та наявність. А якщо часу обмаль, а якщо шоу-рум на іншому кінці міста, а Ви сьогодні без машини, а якщо на вулиці дощ?

ЗАМОВЛЕННЯ КАТАЛОГІВ
Тепер для вирішення більшості питань Вам не потрібно нікуди їхати! Інтернет, телефон, комп'ютер або планшет - і все вже вирішено! Весь процес автоматизований і запроваджений на сайті interior-fabrics.com.ua По-перше, Ви можете замовити потрібні каталоги на сайті. Якщо ми з Вами в одному місті - ми просто завеземо Вам каталоги, в інші міста відправляємо Новою поштою. Каталоги ми даємо (в користування) абсолютно безкоштовно, Ви платите лише за доставку.

ПАТЕРНИ ТКАНИН
Зараз все частіше клієнт просить не малюнок від руки а візуалізацію інтер'єру. Для того, аби картинка була максимально реалістичною, ми абсолютно безкоштовно даємо завантажувати патерни тканин у високому розрішенні. На нашому сайті вже більше 2000 текстур меблевих, шторних, портьєрних тканин, шкіри, шкірозамінника, фурнітури.

ЗАМОВЛЕННЯ ТКАНИН, ФУРНІТУРИ
Спростили ми і процес замовлення тканин - всі потрібні тканини у Вас вже «відібрані» в Вашому особистому кабінеті, адже Ви замовляли каталоги з цими тканинами. Тому, як тільки Ви всі потрібні питання погодили з клієнтом Ви просто на сайті, зі свого особистого кабінету, замовляєте потрібну тканину. Відзначимо, що всі зареєстровані користувачі зі статусом Партнер бачать дві ціни - свою зі знижкою та роздрібну.

До речі, маючи статус Партнер в Вашому особистому кабінеті Ви бачите координати Вашого особистого менеджера, і легко можете, наприклад, відправити запит або зателефонувати на мобільний.

Сподіваємося, використовуючи наш сайт Ви зможете оперативніше вирішувати безліч питань і заощадите багато часу!

Якщо у Вас залишилися запитання, запрошуємо до нашого розділу ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.