Які штори вибрати для спальні? Розкриваємо секрети вибору текстилю

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

Які штори вибрати для спальні? Розкриваємо секрети вибору текстилю

Спальня - самий затишний куточок у будь-якому будинку, місце, апріорі, створене для відпочинку та усамітнення. Навіть, якщо вона оформлена як будуар, тобто, включає ще й міні-вітальню, все одно - це місце, в якому панує умиротворення і гармонія, і ніхто не має права зруйнувати цю ідилію без дозволу.

Пройшли ті часи, коли спальня повинна була виглядати, виключно як величезний кремовий торт - вся в трояндочках і цукровій пудрі. Ні-ні, стиль Шеббі-шик і, тим більше, Прованс ніхто не відміняв, рюші і ажур, мереживо і квітчасті тюлі - вся ця чарівна атрибутика як і раніше в моді. Тим більше, навряд чи щось, крім мережива, може створити мрійливу атмосферу дівочої кімнати.

Йдеться про те, що сьогодні є безліч способів оформити спальню - вибір величезний, і все залежить тільки від ваших бажань. Адже спальня - це сама «особиста» частина інтер'єру, і ви можете зробити з нею все, що захочете - але без фанатизму, адже вам в ній потім жити!

Ми допоможемо вам в оформленні та розповімо про те, яку роль відіграє текстиль в інтер'єрі спальні. І почнемо з того, як підібрати штори.

Головне правило - інтер'єр повинен бути «вашим» і викликати лише позитивні відчуття. Прислухайтеся до своїх внутрішніх побажань, але не хапайтеся за все підряд.

При виборі штор, наприклад, є один надійний перевірений хід - фіранки з таким же патерном, як покривало, або ж в тон зі шпалерами. Тоді стіни і вікна будуть зливатися в одну суцільну смугу по периметру кімнати, що робить простір ще більш замкнутим, але не в негативному сенсі, подібний хід підсилює ефект захищеності і робить спальню ще більш затишною, камерною. На Interior Fabrics є колекція PERCHA, яка включає кілька варіантів квіткових і геометричних паттернів. Є кілька видів тканин з кожним з перелічених орнаментів. Тому ви можете вибрати тюлі та покривала однакового забарвлення - один в один.

Хтось скаже, що штори не така вже й значна деталь, але насправді все з точністю навпаки. Штори контролюють освітлення в спальні, дозують світло. Тому до їх вибору потрібно підійти серйозно. В інтернет-магазині шторних тканин і оббивки Interior Fabrics є колекції блекауту (blackout) - штор, що не пропускають сонячне світло! Анітрохи! Вони нібито запечатують вікно намертво, закладають його цеглою. Це колекції SAMOA, PALLAS, LUNA, NIGEL та інші. Завдяки цим тканинам ніщо не потривожить ваш сон навіть серед білого дня.

Якщо вам до душі відокремлена дещо таємнича обстановка у спальні, то варто звернути увагу на щільні портьєри. В приглушеному вечірньому світлі прекрасно виглядатимуть переливчасті оксамити і велюр. Насправді, ці тканини зовсім не важкі, але ефект наглухо закритих дубовими віконницями вікон - ви отримаєте. З шторних велюрів на сайті представлені колекції YORK, SAMINA, HAITI, SERENATA, - яка, до речі, вважається тканиною для меблевої оббивки, але відмінно виглядає у вигляді штор. Перегляньте колірні варіанти натурального оксамиту RENARD, який підходить як для портьєр, так і для перетяжки меблів.

Всі тканини Interior Fabrics без винятку не містять формальдегідів та інших хімічних речовин, які могли б зашкодити вашому здоров'ю. Це означає, що в одному приміщенні з ними цілком безпечно проводити навіть 24 години на добу!

Також представлений чималий вибір сатинів, жаккардів, шенілів на основі бавовни і льону. Це колекції ETER, SUSANE, GABRIEL, ZERMATT, COUNTRY STYLE, LAUSANNE і безліч інших. Багато тканин є універсальними і стануть як надійною оббивкою так і красивими шторами. Такі тканини значно спрощують пошук інтер'єрних рішень. Штори і оббивка для м'яких меблів у вашій спальні можуть бути виготовлені з одного і того ж матеріалу і при цьому не зливатися завдяки іншим предметам інтер'єру, які будуть «розбавляти» обстановку. Натуральні тканини, як правило, світлі, хоча трапляються і винятки. А світлі фіранки візуально розширюють простір, роблять приміщення світліше і просторіше.

Не менш популярними шторними матеріалами є атлас і шовк - класичні атрибути аристократичного інтер'єру, які не виходять з моди протягом довгих років. Атлас і шовк, так само можуть бути одночасно використані в якості штор, меблевої оббивки і для пошиття покривал. В інтер'єрі ці тканини виглядають бездоганно, але не забудьте про те, що прохолодний блиск, який вони випромінюють, через асоціації з холодом створюють відчуття прохолоди. У каталозі на сайті Interior Fabrics є дикий йшов INDIAN SILK, колекції атласу JOY AQUA, JOY PEARL, FLEUR і інші.

Але ми радимо вам не обмежуватися одними шторами і отримати все і відразу! Тим більше, якщо карниз дозволяє. Повісити і щільні штори, може, навіть блекаут, а також тонкий напівпрозорий тюль (такий як MAGA, RITA, SKY, MODERN ROSA або MODERN CARO). На ніч можна щільно завішувати вікна, і до тих пір, поки ви не прокинетеся, яскраве денне світло не порушить ваш сон. А вднень ​​прикривати вікна лише тюлем, тоді в спальні буде в міру світло.

Також в нашому асортименті є цікаві варіанти двосторонніх і односторонніх тканин в самі різні малюнки, які використовують для пошиття покривал або чохлів для меблів а також серветок і скатертин. Текстиль допоможе Вам дешево абсолютно змінити свою спальню!

Не бійтеся експериментувати і міняти обстановку навколо себе. Зміни завжди надихають! Приділяйте більше уваги тому, що оточує вас кожного дня, і ваше життя стане набагато цікавішим!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.