Каталог SABBIA - 72 кольори для дивана Вашої мрії!

КАТАЛОГИ

Каталог SABBIA - 72 кольори для дивана Вашої мрії!

SABBIA

Вага: 400 г / мп
Ширина: 138/140 см
Склад: 90% поліестер, 10% бавовна
Тест на стирання: 70 000 циклів
Колірна гама: 72 тони.

Я пропускаю через пальці
тисячі піщинок пустелі.
Їх здуває з моїх долонь
гарячий вітер.
Я, немов пісочний годинник,
відраховую хвилини своєї
самотності.
Міріади століть лежать навколо,
чекаючи моїх долонь.

Італвеллюті (Italvelluti) - майстер комфорту і чуттєвих асоціацій. Тактильні відчуття від дотику тканини SABBIA порівняні з чуттєвістю від струмуючого крізь пальці піску. Назва оббивки (з італ. Sabbia - пісок) пояснює задум дизайнерів - це створення "пісочної" краси, рухомих дюн, хвилястого бархану, незвичайні візуальні ефекти в пустелі ...

Артідею колекції виразно підкреслює запропонована дизайнерами "пісочна" колірна гама - білого, сірого, "золотого", рудого, бурого, чорного піску, а також насичені відтінки корала, південного неба і морської блакиті. Універсальна колор-карта з 72 позицій (!), умовно розділена на три трендові напрямки, задовольнить потреби в найвишуканіших і традиційних для українського меблевого ринку тонах.

SABBIA - це колекція однотонної мікрофібри (штучної замші) з поліпшеними характеристиками. Про високу якість мікрофібри виробництва ITALVELLUTI говорити зайве, вона підтверджена проходженням різних тестів, а в даному випадку ідеально рівну поверхню тканини і стійкість форми забезпечує ще клейова бавовняна основа. Верхній велюровий шар виготовлений високоефективним і недорогим нетканим (трикотажним) способом. Поєднання двох надійно склеєних шарів (лицьового поліестерового і бавовняної основи) забезпечують надійні параметри зносостійкості і пілінгу.

Фактурні ефекти тканини максимально відтворюють мінливу, що грає світлом і тінню фактуру замші. Найдрібніші ворсинки слухняно лягають під рухом руки або щітки у будь-якому напрямку. Унікальна технологія обробки волокна і спеціальна структура дозволяють створювати тактильно приємну і "дихаючу" тканину. Оббивка фактично позбавлена ​​недоліків, вона не мнеться і легко чиститься.

Штучна замша SABBIA - сучасна оббивка для меблів середньої цінової категорії, з гідними експлуатаційними характеристиками і широкою палітрою кольорів, якої дозволять легко знайти застосування не тільки в приватних інтер'єрах. Її безумовно оцінять виробники меблів для громадських приміщень. Універсальність SABBIA дозволяє використання її для меблів практично всіх стильових напрямків.

Для замовлення оббивної тканини з колекції SABBIA звертайтеся по телефону, вказаному на сторінці Контакти

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.