колекція технічного текстилю DECO BASIC

КАТАЛОГИ

колекція технічного текстилю DECO BASIC

 

Для створення ідеального інтер’єру мало обрати лише красиві матеріали – елегантний дизайн потрібно будувати на якісній та надійній основі. Про це дуже добре знають готельєри та ресторатори. Зважаючи на безперервний потік відвідувачів, а відтак і шалене навантаження, вони добре розуміють важливість створення витривалого «каркасу» об'єкта, який би довго служив стержнем для вишуканого декору.

Це стосується не лише будівельно-монтажних робіт. Такий же принцип використовують й під час декорування інтер’єрів.

Пересічний гість ресторану чи готелю навіть не здогадується, яка кількість технічного текстилю його оточує. Але якщо б його не було – відвідувач одразу б це відчув: сидіти було б менш зручно, візуально й тактильно проглядалася б недовершеність, та навіть столові прибори неприємно би бринчали, лиш на мить торкнувшись стола. Тому, щоб уникнути таких неприємностей, бажано використовувати технічний текстиль.

Нова підбірка таких тканин з’явилась і у нас. Це те, що допоможе створити невидимий для ока, але відчутний на дотик комфорт.

Чого лиш варта ультраніжна, двостороння та повністю натуральна MOLTON. Підкладка для штор, основа для скатертин – це лиш маленький перелік способів її застосування. Такими ж хорошими параметрами володіє й MOLTON SATYNA, чия ідеально гладка лицьова сторона провокує ще більше ідей для її використання.

MOLTON
Склад тканини: 100% CO
Вага: 200 г/м2 або 300 г/м2
Колір: айворі, екру
Ширина: 150 см або 300 см

MOLTON SATYNA
Склад тканини: 100% CO
Вага: 240 г/м2
Колір: айворі
Ширина: 150 см

Та по-справжньому розгулятись фантазії допоможе технічний текстиль PEAK, який поєднав у собі натуральну тканину та шар надм’якої поліеcтрової вати. Він стане чудовим рішенням для створення підкладок, покривал та чохлів для меблів. А вигідна ширина та доступність у різній товщині полегшать реалізацію ваших ідей.

PEAK
Склад тканини: 50% CO, 50% PL
Склад вати: 100% PL
Вага: 195 г/м2 або 390 г/м2
Колір: білий та айворі
Ширина: 280 см

QUILTED
Склад тканини: 50% CO, 50% PL
Склад вати: 100% PL
Вага: 220 г/м2 або 390 г/м2
Колір: білий та айворі
Ширина: 280 см
Рапорт: 15 х 15,5 см

Якщо ж шукаєте щось більш нестандатне, то прошита ромбиками QUILTED залюбки задовольнить усі бажання. Шар поліестрвої вати у поєднанні із натуральною тканинкою м’яко огорнуть меблі та додадуть їм справжньої хмаринковості. А можливість обрати потрібну товщину та колір стане приємним бонусом у роботі.

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.