LAGO DI GARDA – колекція натуральної вишуканості

КАТАЛОГИ

LAGO DI GARDA – колекція натуральної вишуканості


СКЛАД / ВАГА / ТЕСТ МАРТІНДЕЙЛА
MALCESINE – 52%CO 23%PL 17%VI 8%LI, 640 г/мл, 24 500 циклів;
SIRMIONE – 49%CO 23%PL 19%VI 9%LI,  560 г/мл, 28 000 циклів;
IMPERIA – 46%CO 30%VI 14%LI 10%PC, 520 г/мл, 38 000 циклів;
SALO’ – 55%CO 21%VI 10%PL 9%LI 5%PC, 790 г/мл, 20 000 циклів;
BARDOLINO – 75%CO 25%PL, 670 г/мл, 18 000 циклів;

LAGO DI GARDA – це найбільше озеро Італії, яке оселилось у підніжжі Альп. Воно розлилось на понад 50 км і своєю формою нагадує скандинавський фіорд. Його пейзажі захоплюють дух. Але ця мальовнича краса у безпеці – на її сторожі стоять міцні фортифікації та кам’янисті гори.

Та LAGO DI GARDA це не лише казкова локація у серці Італії, це ще й колекція такого ж атмосферного, а головне натурального текстилю. Підбірка вражає різновидом плетень, візерунків та фактур. Ідейно вона дуже схожа на водойму, назву якої носить, адже щоб осягнути усю неймовірність LAGO DI GARDA – її треба побачити, а ще краще відчути!

MALCESINE – мабуть найбільш рельєфна тканина колекції. Коли проводите по ній рукою, відчуття не дозволяють від неї відірватись. Нитки різної товщини, кольору й структури дуже хочуть міцно зіллятись в єдине полотно, але не все так просто. Подекуди вони утворюються ненавмисні вузлики, котрі й формують цю божевільно приємність.

Абсолютно протилежними властивостями володіє тканина IMPERIA. Дві майже однакові за кольором нитки переплітаються у делікатному рогожовому плетенні, яке утворює дрібнозернистий однотон. Він акуратний та ненав’язливий, а його матова гладкість чудово компанується з візерунковими тканинками колекції.

Якщо ми вже заговорили про орнаменти, на думку зразу спадає уквітчана BARDOLINO. Завдяки особливому жакардовому переплетенню усі квіти набувають свого індивідуального об’єму. Цей неперевершений ефект оживляє тканину й перетворює її на справжнісінький сад, який з легкістю може оселитись на м’яких меблях. Натуральна тканина із природнім різнобарвним рисунком – що може бути кращим?

Мабуть лише елегантна SIRMIONE. Вона дуже нагадує місто, на честь якого названа. Головною окрасою цього містечка є замок Скалігерів, що на березі озера Гарда. Тканина SIRMIONE перейняла основні риси цієї середньовічної фортифікації. Вона строга і вишукана, фактурна й небагатослівна. Лише лаконічний квітковий орнамент розбавляє її строгість та додає легких ноток романтизму.

Чудовим компаньйоном для SIRMIONE стане тканинка SALO’. Вони обоє скомбіновані з двох кольорів, але SALO’ є більш правильною. Її малюнок однорідніший, хоча плетення – не з найпростіших. Нитки поєднані таким чином, що утворюють невагому сітку. А якщо поглянути на тканину здалеку, то вона взагалі трансформується у маленькі ромбики, які всіяні на світлому фоні.

Як і озеро, так і колекція тканин LAGO DI GARDA є справді багатогранними. Про них багато говорять та пишуть. Їх прагнуть відчути й побачити. Але якщо від Італії нас відділяють сотні кілометрів, то з тканинами LAGO DI GARDA познайомитись можна набагато швидше. Контактуйте з нашими менеджерами, замовляйте каталоги і шматочок Італії буде завжди поруч.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.