Найбільший Інтернет шоу-рум інтер'єрних та декоративних тканин бажає Вам процвітання і творчого натхнення

НОВИНИ

Найбільший Інтернет шоу-рум інтер'єрних та декоративних тканин бажає Вам процвітання і творчого натхнення

Сьогодні ми раді вітати Вас у найбільшому шоу-румі тканин для пошиття штор, гардин, фіранок, покривал, тканин для обивки та перетяжки меблів та оздоблення та декорування житлових та комерційних приміщень. Тут Ви завжди за найкращою ціною можете придбати якісні європейські декоративні тканини та замовити їх доставку у будь-який куточок України (Львів, Київ, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Харків, Одесу, Херсон, Маріуполь, Рівне, Хмельницький, Ужгород , Вінницю, Житомир, Луцьк та інші). 

Наші шоу-руми Interior Fabrics працюють у Львові, Києві та Дніпропетровську. Також у всіх найбільших містах України наші тканини можна подивитися у наших партнерів. 

На сьогодні каталог наших тканин на сайті налічує понад 1200 позицій. Тут представлений неймовірний вибір натуральних інтер’єрних тканин (шовк, вовна, бавовна, льон), багаті патерни гобеленів, фантастичний вибір шенілів, тафти, жакардів, сатину, велюру, мікрофібри, рогожки, шкірзамінника та шкіри, повітряний тюль та благородна шторна органза. Ми пропонуємо найбільший вибір справжніх італійських оббивних тканин для меблів за ціною від 3 євро, вибір професійних європейських тканин для HoReCa: скатертини, штори, покривала, тканини з високими експлуатаційними властивостями, безкоштовні каталоги з можливістю легко та оперативно їх замовляти та отримувати. 

Працюючи з нами Ви отримуєте надійного партнера, різноманітність вибору та красиві інтер'єри а також найкращі умови поставки та вигідні ціни. Якщо Ви шукаєте унікальні патерни, якісні тканини, зручний та практичний інтер’єрний текстиль, - ми раді Вам допомогти! 

Тканини оптом та у роздріб від 50 см. Замовляйте тканини безпосередньо у каталозі або телефонуйте нашим менеджерам! Наші менеджери залюбки Вам допоможуть! 

Бажаємо Вам процвітання і чудового 2015 року!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.