Натуральні оббивні тканини з Liquid Protection

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Натуральні оббивні тканини з Liquid Protection

До натуральних оббивних тканин ми символічно відносимо всі інтер'єрні декоративні тканини, які мають у своєму складі натуральних ниток від 30% і більше. Це можуть бути такі нитки, як льон - Li, бавовна - Co, шерсть - Wool, і звичайно ж віскоза - Vi.

Незважаючи на те, що віскоза не є класично натуральною ниткою, про неї буде правильніше сказати, що це натуральна нитка зроблена штучним шляхом, ми відносимо її до натуральних через поведінкові властивості, які сильно ріднять її з натуральними.

Незважаючи на те, що останнім часом на світових ринках з'явився стійко виражений тренд на використання у всіх сферах текстильного дизайну натуральних тканин, проте на вітчизняному меблевому ринку натуральні оббивки поступилися місцем синтетичним. І тут питання стояло навіть не стільки в ціні, а більше в небажанні особливо доглядати за оббивкою, нерозумінням споживачем всіх переваг натуральних тканин і не особливим бажанням/умінням продавця розповісти покупцеві про ці переваги.

Адже ще зовсім недавно питання натуральної або синтетичної оббивки не стояло взагалі - всі знали, що немає нічого кращого ніж натуральні тканини. Це було пов'язано і з традиційністю, і з невеликою різницею у ціні. Перші проблеми почалися в 2008-му році, коли у зв'язку з посухою в Китаї та неврожаєм в Індії підняли ціни на бавовну. А взагалі, в 5-ку основних виробників бавовни на світових ринках входить США, Китай, Індія, Пакистан і Бразилія. Тоді ж багато виробників і переорієнтувалися на синтетику, в основному на тканини з поліестеру - Pl.

Спочатку практично повністю зникла найдорожча віскозна нитка, потім відійшов в історію льон і ось, черга підійшла до бавовни. Однак саме вона йти так просто з ринку не хотіла. На зміну дорогій, дефіцитній та примхливій бавовні, прийшла її бюджетна товаришка "регенерована бавовна" (fiocco di cotono) або простими словами неочищена бавовна. У силу простоти її отримання та підняття цін на поліестер у зв'язку із зростанням популярності, цей вид бавовни став навіть більш дешевим в якості сировини. Безумовно, виглядала вона грубіше і «брудніше», однак ціна компенсувала все. На жаль і на українському ринку, і на міжнародних ринках, вона не прижилася в якості натурального продукту. На вітчизняному ринку покупців відлякувала ціна, адже вона коштувала зовсім дешево, що не властиво натуральним продуктам, які традиційно були тканинами для заможних людей і меблів преміум класу, плюс не зовсім очікуваний і зрозумілий зовнішній вигляд.

Прагнучи за модою на функціональність і зручність чищення, італійським виробником Італвеллюті (Italvelluti) був запропонований інноваційний власний продукт Liquid Protection. Це сучасний повністю безпечний захист від забруднень, призначений для використання виключно на натуральних тканинах Італвеллюті. Єдина відмінність продукту Liquid Protection від системи Zero Spot System в тому, що вона захищає тільки від забруднень на водяній основі.

До декоративних тканин з такою системою захисту у нас в наявності Marengo і Marengo Uni, які Ви можете вибрати і замовити на сайті Interior Fabrics.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.