Нова колекція екохутра Sabba - гламурно і гуманно!

КАТАЛОГИ

Нова колекція екохутра Sabba - гламурно і гуманно!

SABBA

Ширина: 160-155 см
Склад: 80% акрил, 20% поліестер
Вага: 575 г/м²

Колекція розкішного штучного хутра інтер'єрного призначення Sabba – це і данина моді, і просування популярної сьогодні філософії екостилю. У різні історичні епохи хутро підкреслювало аристократизм і майновий статус власника. Однак сьогодні навіть дуже заможні і публічні люди все частіше віддають перевагу штучному хутру. Крім того, штучне хутро в будинку – простір для креативу і фантазії! Це ідеальний матеріал для тих, хто шукає постійного оновлення свого житла, ексцентричності чи гламуру, і при цьому принципово проти вбивства тварин заради цінного хутра.

У використанні штучного хутра є ряд безперечних переваг, серед яких практичність і легкий догляд, гігієнічність і антиалергенність, економічність і зносостійкість. Штучне хутро це текстильний матеріал, тому порівняно із шкірою воно просте і зручніше у швейній обробці.

Сучасні технології дозволяють добитися від штучного варіанту не меншої м'якості, пухнастості та естетичної відповідності природному прототипу. Це прекрасно демонструє колекція Sabba, яка складається з трьох різних за характером декору хутряних тканин – SABBA, LUPUS і MATILDA. Основною сировиною тут виступають поліакрилові волокна, які щільно утримуються трикотажною основою з поліестеру. Хутро на цій основі майже не сиплеться, а виріб можна використовувати без підкладки. Штучне хутро з колекції SABBA не викликає алергії, саме тому його можна використовувати в ліжку.

Фактура SABBA і графіка чорних зигзагів імітує довговорсне м'яке хутро в принципі неіснуючої в природі хутрової тварини, але по забарвленню і малюнку нагадує волосяний покрив єнота або навіть дикобраза. Для створення такого природного на вигляд хутра, використані передові лазерні технології, за допомогою яких поверхню ворсу вистригають у вигляді рельєфу складної форми. В інтер'єрі довге пухнасте хутро подібно SABBA любить "панувати" у самоті. Його може супроводжувати матова шкіра (замша, мікрофібра), а вишуканості додасть сусідство з шовком.

Дизайн тканини LUPUS майже безпомилково повторює "одяг" вовка (на це також вказує назва), але в штучному виконанні вона надзвичайно м'яка і пухнаста. Її фактура стає ще виразнішою при динамічному використанні, коли грає темний колір ґрунтових волокон з переливами світлої поверхні.

MATILDA представлена ​​виробником трьома класичними тональними градаціями (білий - сірий - чорний). Її фактура візуально відтворює мутон (тобто оброблену спеціальним методом гладку і як би поліровану овчину з висотою стрижки 7-10 мм). У той же час надзвичайно лискуча поверхня і колірне рішення більш співзвучні з благородним хутром стриженої норки. У MATILDA використано додаткове полірування, в результаті якого поверхня стає рівно пригладженою і блискучо-шовковистою. Дуже добре виглядає такий пухнастий плед з шовковою підкладкою в тон ворсу.

Хутро в помешканні українців присутнє лише як ексклюзивна річ, від якої залишається поки тільки захоплене здивування. Сьогодні прикрасити приміщення штучним хутром – це зручно, екологічно і недорого. Хутряні вироби або елементи декору з сріблястим відливом (MATILDA) внесуть нотку затишку в аскетичний дизайн хай-тек. Гладке хутро поєднуємо як в класичних апартаментах, так і в інтер'єрах у стилі модерн. А пухнасті LUPUS і SABBA чудово виглядають в обстановці етностилю. Прекрасна ідея облаштувати дитячу кімнату маленькими пуфами з хутряною оббивкою.

Меблева оббивка з хутра, усілякі накидки, покривала-пледи, килимки, подушки, декоративні елементи з використанням колекції SABBA внесуть ту нотку, яка відрізняє просто гарний інтер'єр від шикарного. І справа навіть не в розкішному вигляді хутряної фактури, а в тій теплій, позитивній енергії, яку вона в собі несе!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.