Нова функція на сайті - підбір тканин за Вашим запитом

НОВИНИ

Нова функція на сайті - підбір тканин за Вашим запитом

Наш асортимент складається з тисяч тканин. І звичайно, коли потрібно знайти потрібний саме Вам матеріал, іноді доводиться витратити досить багато часу і сил гортаючи каталоги і порівнюючи різні відтінки кольорів і патерни. Для того, що б максимально спростити цей процес плюс заощадити час, ми впровадили систему фільтрів. Не потрібно витрачати час на доїзд в шоу-рум - Ви можете шукати потрібну тканину на сайті, вибираючи колірну гамму, її склад (матеріал), призначення, патерн (малюнок, текстуру), цінову категорію і стиль. Але все ж іноді обставини сильніші за нас, і шукати тканину переглядаючи всі варіанти просто немає часу ... Саме в такому випадку ми пропонуємо Вам заповнити форму запиту на підбір тканини, і Ваш особистий менеджер в найкоротші терміни підбере Вам кращі варіанти, які будуть відповідати зазначеним Вами критеріям.

Ми постаралися запропонувати Вам зручну схему роботи, яка б була ефективною і простою, не забирала багато часу і дозволяла швидко досягати найкращого результату. З сайтом Ви можете працювати в будь-який зручний для Вас час, навіть у свята, вихідні, пізно ввечері або рано-вранці. Ви можете одразу на об'єкті зі свого телефону або планшету показати замовнику варіанти тканин, потім завантажити потрібні патерни і підготувати візуалізацію інтер'єру. Всі тканини, додані до обраних, зберігаються в Вашому особистому кабінеті. І в потрібний момент Ви можете просто і швидко замовити потрібний метраж. До речі, якщо лише фото клієнту недостатньо, Ви можете безкоштовно замовити каталог. І, максимум через кілька днів, каталог вже буде у Вас!

Відправити запит на підбір тканин і безкоштовно замовити потрібний каталог можуть тільки зареєстровані користувачі нашого сайту зі статусом Партнер. Нагадуємо, що Партнери також купують зі знижками до 80%. Більше про сайт і можливі варіанти роботи на ньому читайте в розділі Питання-Відповіді.

Бажаємо ніколи не втрачати натхнення, бажання творити і прикрашати життя навколо! Завжди раді Вас бачити в наших шоу-румах і на сайті.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.