Новий вид каталогу на сайті - зручніше, простіше, швидше

НОВИНИ

Новий вид каталогу на сайті - зручніше, простіше, швидше

Кредо нашого сайту - робити життя дизайнерів, декораторів, архітекторів і всіх, хто професійно працює з текстильним дизайном, краще. ;) Консультуючись з вами, наші дорогі клієнти, ми все таки зважилися на абсолютно кардинальний редизайн каталогу. Тепер Ви маєте можливість, як і було раніше, шукати тканини для штор, меблів, декору, оббивну шкіру, фурнітуру «вручну» використовуючи фільтри, або ж переглянути спеціально відібрані нашими менеджерами пропозиції на сторінці Топ товарів.

А зараз розповімо про всі нововведення по порядку. Спочатку - про наш стандартний каталог http://interior-fabrics.com.ua/ua/fabric. Для зручності всі фільтри винесені вліво. Спочатку пропонуємо вибрати яку саме тканину ви шукайте - для штор або для м'яких меблів, чи фурнітуру для меблів/штор - спеціальні позначення розташовані на сірій смужці над каталогом.

Далі пропонуємо скористатися наступними фільтрами: напрямок (Класика, Сучасне, Фольк, Дитяче, Спеціальні тканини), патерн (Клітка, Однотонні, Смужка, Квіткові / Рослинні, Тематичні, Абстракція), матеріал (Бархат / Велюр / Мікровелюр, Тюль, Гобелен/Жаккард, Рогожка, Натуральні/Льон/Бавовна, Шовк/Вовна, Тафта/Сатин/Атлас, Спеціальні/outdoor/blackout/trevira, Шкіра, Шкырзамынник, Шеніл, Мікрофибра, Підкладка), тип ціни (Бюджетна, Середня, Преміум). Відразу виберіть і потрібний колір із запропонованих гам - червоні, жовті, зелені, бірюзові, сині, фіолетові, фуксія, коричневі, чорно-біла гама. У фурнітурі ви можете обрати потрібний тип фурнітури (Шнури, тасьма, Бахрома, Кисті/Підхвати, Цвяхи/Ґудзики, Цвяхова стрічка), ціновий діапазон і колір, за аналогією з каталогом тканин.

А тепер запрошуємо Вас переглянути Топ товарів http://interior-fabrics.com.ua/ua/categories Ця сторінка цікава тим, що найкращі і найактуальніші пропозиції вже відібрані для вас та згруповані в окремі папки. Наприклад, Сток, Пропозиція місяця, Топ продаж, Трани для столової білизни, Італійські велюри ... Також об'єднані пропозиції і за кольорами, і за напрямками. А в останньому рядку ви знайдете 20 найпопулярніших каталогів - заходьте і обирайте кращі тканини у модні кольори та рисунки!

Сподіваємося, що всі ці зміни допоможуть вам і спростять процес вибору і замовлення тканин/шкіри/шкірозамінника/фурнітури на нашому сайті!

Нагадуємо, що зареєстровані користувачі мають доступ до розширеної функціональності сайту і купують зі знижками до 80%. Зареєстровані користувачі зі статусом Партнер можуть безкоштовно замовляти каталоги та надсилати заявки на підбір тканин своєму менеджеру. Детальніше читайте на сторінці запитання-відповіді.

Побільше вам хороших клієнтів і натхнення!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.