Оновлена сторінка БЛОГ – корисна інформація про текстить плюс відео

НОВИНИ

Оновлена сторінка БЛОГ – корисна інформація про текстить плюс відео

Раді презентувати Вам оновлену сторінку БЛОГ на сайті Interior Fabrics. Ми змінили вигляд основної сторінки Блог, у котрій Ви бачите архів статей за п’ятьма рубриками. А вже у найближчий час ми додамо розділ з відео про текстиль, вибір текстилю, оглядами тенденцій, виставок, доробок від фахівців українського та світового ринку дизайну та ще багато всього цікавого.

Всі статті розміщені у наступних рубриках: Новини, Каталоги, Текстиль у інтер’єрі, Портьєрні, шторні тканини та Оббивні мебелеві тканини. Відповідно, у розділі Новини ми розповідатимемо про нашу компанію та працівників, плани та досягнення. Розділ Каталоги розповідатиме про найцікавіші, на нашу думку, каталоги інтер’єрних портьєрних або меблевих тканин. Наступна рубрика об'єднала підбірки тканин Інтеріор Фабрікс для текстильного декорування інтер’єрів у найрізновамітніших стилях: Кантрі, Прованс, Скандинавський, Бохо, Лофт, Мінімалізм, Арт-деко, Функціоналізм, Ампір, Готика, Неокласика… І це далеко не повний список! Також у цьому розділі ми розповідатимемо про декоративні тканини, які вони бувають, як виготовляються.

Наступні розділи познайомлять з меблевими та шторними тканинами. Тут ми максимально просто та відверто будемо розповідати і як обирати тканини, і чим вони відрізняються, і як за ними доглядати.

У наших статтях на сайті interior-fabrics.com.ua ми подаватимемо експертні думки виробників меблів, архітекторів, дизайнерів, декораторів та технологів.

Вже незабаром ми будемо готові запустити ще один розділ – із відео. Очікуйте на цікаві статті та ще більш цікавіші відео на сайті Interior Fabrics!

А зараз запрошуємо на нашу оновлену сторінку БЛОГ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.