Оформлення інтер’єру текстилем в Морському стилі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Оформлення інтер’єру текстилем в Морському стилі

Морський стиль – це легкий та приємний стиль у якому використовуються яскраві та ненав’язливі поєднання кольорів; облаштування інтер’єру різноманітними меблями та аксесуарами на морську тематику. Мода на цей стиль не проходить через його романтичну і привабливу атмосферу.

Надихнутись на створення Морського стилю можна завдяки відпочинку на морі. Морські пейзажі допоможуть у виборі колористики та елементів декору облаштування/оформлення Вашого житла від кольору вхідних дверей до постелі. Домінуючі кольори Морського стилю: білий, синій, зелений, бірюзовий та нейтральні кольори різних відтінків і насиченості. Все залежить від Вас – обрати традиційні чи сучасні відтінки або дати волю фантазії.

Традиційна або класична кольорова гама – це контраст білого і темно-синього з яскравими акцентами. Достатньо використовувати та зосередитись на трьох-чотирьох контрастних кольорах. На підлозі органічно виглядатиме ковролін пісочного і вершкового відтінків, на стінах штори або фіранки зі смужками або клітинками (льон – Vasco, бавовна – Country StyleSunflowerLausanne, ZermattArosa); м’які меблі білого чи світло-блакитного кольору (натуральні – Country StyleSunflower, рогожка – BarytMineral), прозорі балдахіни (однотонні тюлі – RitaPhilo) та латунні або срібні аксесуари.

Сучасна кольорова гама має ширшу палітру схожих відтінків для створення гармонійного образу з м'якими переходами кольору. У цьому варіанті білий колір відходить на другий план, хіба що для створення враження перебування під відкритим небом. Вигоріла дерев’яна підлога, старі на вигляд м’які меблі (натуральні – Country StyleSunflower, рогожка – BarytMineral та нитяні/мотузяні штори/фіранки - Bosede або в смужки (льон – Vasco, бавовна – Country StyleSunflowerLausanne, ZermattArosa та однотонні тюлі – RitaPhilo).

Nota bene! Правильно підібрані матеріали та кольори забезпечать потрібну атмосферу у кабінеті, вітальні, спальні та ванні.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

КАНТРІ СТИЛЬ – СПОГАДИ СІЛЬСЬКОГО ДИТИНСТВА

КЛАСИЧНІ ІНТЕР'ЄРИ - РОЗКІШНО І МОДНО

ОСОБЛИВОСТІ ТЕКСТИЛЬНОГО ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ В СКАНДИНАВСЬКОМУ СТИЛІ

ВІНТАЖ - СТИЛЬ "ЗІ СКРИНІ"

СТИЛЬ МІНІМАЛІЗМ В ІНТЕР’ЄРІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.