Олена Гаврош: Ти або швидкий, або мертвий

НОВИНИ

Олена Гаврош: Ти або швидкий, або мертвий

Для того, щоб конкурувати у складній і швидкозмінній меблевій галузі, потрібно постійно вчитися і змінюватися, швидко реагуючи на виклики часу і потреби клієнтів. Нам приємно відзначити, що на українському ринку інтер'єрних товарів з'являються системні компанії, які за основу ведення бізнесу беруть високі європейські стандарти. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі інтерв'ю з менеджером з розвитку бізнесу компанії «Злата меблі» Оленою Гаврош.

Вона не втрачає жодної хвилини і щохвилини розвивається за допомогою різних тренінгів, курсів, книг (в основному це дистанційне навчання від західних університетів) і відразу ж намагається впроваджувати отримані знання в роботі. Дуже любить спорт тому, що він дисциплінує і виховує характер. «В принципі я впевнена, що людина, яка мало займається спортом (або зовсім ним не займається) не може досягати великих результатів у бізнесі. У нього гострий брак тестостерону», - з посмішкою на обличчі розповідає Олена.

З чого починався Ваш шлях у великий бізнес?

З народження. Я народилася у сім'ї талановитого підприємця, який самостійно створив свій бізнес з нуля – зараз таких практично немає в Україні. Я дуже пишаюся своєю сім'єю.

Чому така тендітна дівчина вибрала шлях бізнес-леді?

Бажання надати підтримку своїм батькам, які подарували мені гарну спадковість у вигляді бізнес мислення. Мені подобається вираз (дослівно): «Ви пишаєтеся тим, що ви такі супер розумні? Ви тут ні до чого! Скажіть дякую мамі і татові».

Розкажіть про те чого досягли і чого прагнете?

У «Злата Меблі» я створила стандартизоване онлайн навчання (як у крутих західних компаніях), такий собі віртуальний путівник по ключових темах в компанії. Звісно, такого роду навчання супроводжується триступеневим іспитом, який визначає теоретичну, практичну та технічну профпридатність. Так само я впровадила єдину базу знань, яка автоматично синхронізується.

Процес стажування у мене проходить швидко і безболісно. Я знаю, що ніхто з меблевиків в Україні не використовує такого роду методи. Максимум вони наймуть людину, яка дасть красиві гасла за****дол в стилі аля Брайан Трейси. Або у них є внутрішній тренер, який з однією і тією ж темою об'їжджає салони протягом довгих місяців, з кожним днем ​​втрачаючи свою актуальність. Адже бізнес - це швидкість! Чим швидше ви передаєте інформацію, тим ви краще! Є така приказка «Ти або швидкий, або мертвий».

Так само я взяла участь в стартап проекті з моїм майбутнім чоловіком. Поки про це нічого говорити не буду, скажу тільки одне, це зовсім інша ніша, нова, за якою майбутнє України. Результати скоро побачите самі!

Якою Ви бачите меблеву галузь і свою компанію Злата меблі в майбутньому?

Скоро побачите самі... :-)

Розкажіть нам про співпрацю з компанією Italvelluti (Італвеллюті)?

Одного разу Сергій Миколайович підкинув мені одну прекрасну ідею. Протягом 2-х місяців я її реалізовую і вона вже приносить нам хороший дохід. Єдине, цю ідею я дуже скоро трансформую на абсолютно новий лад (такий підхід поки ще ніхто не використовував в Україні) та виведу на великий онлайн потік!

Що спільного на Вашу думку між компаніями Italvelluti (Італвеллюті) і Злата меблі?

Перфекціонізм. Бажання бути №1.

Що побажаєте майбутнім клієнтам?

Зрозуміти наступну істину: «Економія на майбутнє і економія на майбутньому – це дві різні речі».

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.