Портьєрні і оббивні тканини європейського виробництва оптом у інтернет шоу-румі Interior Fabrics

НОВИНИ

Портьєрні і оббивні тканини європейського виробництва оптом у інтернет шоу-румі Interior Fabrics

Якщо Ви оформляєте великий об'єкт, наприклад ресторан, готель, базу відпочинку, виставковий центр, офіси або житловий будинок, і Вам потрібні якісні інтер'єрні тканини за доступною ціною і в найкоротші терміни, якщо Ви шукаєте дійсно надійного і відповідального партнера - звертайтеся до Interior Fabrics! Якщо Ви власник або керуючий ресторану або готелю і вас цікавить текстильне декорування інтер'єрів комерційних приміщень від ідеї до кінцевого результату - також звертайтеся до нас і Ви будете задоволені!

Ми запропонуємо Вам колосальний вибір якісних європейських портьєрних, тюлевих, оббивних і універсальних декоративних тканин а також меблевої шкіри і шкірозамінника, фурнітури для штор і меблів. У нашому асортименті кілька десятків тисяч найменувань, і всі представлені варіанти доступні для замовлення в будь-якому потрібному метражі! Серед них є спеціальні тканини з Х-Fire, тканини для використання на вулиці аутдор, сонцезахисні непроникні тканини блекаут, алькантара, тканини з захистом від забруднень з ZERO SPOT SYSTEM, NANO STOP SYSTEM, Liquid Protection и Waterreplent. Усі тканини Interior Fabrics екологічні та надійні, вони виготовлені за європейськими стандартами і тому не містять формальдегідів та інших шкідливих для здоров'я речовин.

Ми пишаємося тим, що завдяки оптимізованій системі продажів і доставки, ми змогли запропонувати в Україні європейські тканини за дійсно доступною ціною. Також Ви можете безкоштовно замовити каталоги із зразками шторних, портьєрних і меблевих тканин прямо на нашому сайті - ця та інші функції доступні зареєстрованим користувачам зі статусом Партнер.

При оптових замовленнях тканин і фурнітури прохання надсилати запити вашому менеджеру або на електронну пошту, вказану на сторінці Контакти. Звертайтеся! Про ціну і терміни ми точно домовимося!

Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим асортиментом на сторінці КАТАЛОГ або ТОП ТОВАРІВ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.