Правила фен-шуй для інтер’єру в Китайському стилі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Правила фен-шуй для інтер’єру в Китайському стилі

Інтер'єр в китайському стилі є поміркованим, зручним і комфортним. Лише необхідні декорації, близькість до природи та природних матеріалів створюють спокійну атмосферу. При оформленні інтер’єру завжди керуються вченням фен-шуй, що є основою організації простору. Після ретельного аналізу енергетики приміщення по фен-шую розприділяють розміщення предметів від маленьких (статуетки, картини, дзеркала…) до великих (ліжко, шафа, стіл, комод…).

Особливості

У Китайському стилі центральний елемент вітальні – диван або стіл для чайної церемонії. Дерев’яні екрани з різьбленням або оббиті тканиною з цікавим малюнком або вишивкою (ширми/перегородки), розпис стін китайськими ієрогліфами або шпалери,  китайські вази, парасольки, віяла, фігурки воїні, китайські ліхтарики – це, мабуть, найтрадиційніші елементи китайських меблів та декору. За допомогою екранів можна зонувати простір. Стіни розписані ієрогліфами з побажаннями благополуччя і здоров'я – хороший декоративний елемент інтер'єру. В куточках кімнати пасуватимуть порцелянові вази з півоніями та хризантемами різних форм і розмірів, стилізовані дерева в горщиках або діжках. Малий акваріум в свою чергу  зробить кімнату затишною і домашньою. Варто згадати і про ароматичні палички, їх можна вибрати для будь-якого випадку, на будь-який смак і настрій. Пастельні оливковий і бежевий тони – це традиційні східні кольори. Зверніть увагу на колористику: білий очищає душу і думки, меблі з темного дерева додають сили, червоний килим приносить удачу.

Текстиль

Інтер'єр оформлений якісним європейським текстилем створює відчуття домашнього затишку. У Китайському стилі крім затишку Ви відчуєте нотки східної екзотики, після чого захочете відвідати цю країну. Тканинами прикрашають віконні прорізи, стіни, екрани, також можна пошити панно, подушки, покривала, ширми. Шторні тканини – Indian Silk, Joy Pearl/Aqua, Boheme. Фурнітура – Pasmanteria.

Меблі

Китайські меблі виготовляють лише з натурального дерева. М'які меблі можуть мати оббивку з тканини велюр з спецпросоченням, гобелен/жаккард, шеніл... та з високоякісної шкіри, яка в свою чергу дає дороговизну та престижність меблям. Є три стилі м’яких китайських меблів: класика, античність і сучасність. М'які меблі зручні та комфортні, пишні та мають округлі форми декоровані великою кількістю подушок, та можуть мати шкіряні підколітники. Меблеві тканини – VeneziaJoy Pearl/AquaBoheme.

Читайте також:

СТИЛЬ ЕКЛЕКТИКА – ЦЕ БАЛАНС МІЖ МИНУЛИМ І СЬОГОДЕННЯМ

СТИЛЬ КІТЧ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ХОРОШИМ ПОЧУТТЯМ ГУМОРУ

ЯК ОФОРМИТИ ІНТЕР’ЄР В ЄГИПЕТСКОМУ СТИЛІ?

КЛАСИЦИЗМ – ДОБА ВАЖКОГО ТЕКСТИЛЮ, ЗОЛОТИХ ТА СРІБНИХ ІНТЕР’ЄРНИХ ПРИКРАС

СТИЛЬ КОНСТРУКТИВІЗМ – ЕСТЕТИЧНО ТА ПРАКТИЧНО

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.