Пропонуємо онлайн більше 2000 тканин, а вже скоро буде 4000

НОВИНИ

Пропонуємо онлайн більше 2000 тканин, а вже скоро буде 4000

Вже зараз в каталозі на нашому сайті www.interior-fabrics.com.ua представлено більше 2300 тканин для штор, меблів, декору, шкіри, шкірозамінника і фурнітури, серед якої кисті, бахрома, шнури, тасьма, цвяхи і цвяхові стрічки... А вже зовсім скоро наш каталог доповниться до 4000 спеціально відібраних, найкращих, найцікавіших, унікальних, модних і трендових, а, найголовніше, якісних тканин європейського виробництва. І, як завжди, ми Вас приємно здивуємо ціною і оперативністю доставки.

Ми постаралися на сайті розкрити і показати всі запропоновані матеріали, тому кожна тканина представлена ​​трьома зображеннями - патерн тканини, який можна завантажити маючи статус Партнер на сайті, тканина «в русі» або тканина зі складками, для того аби було видно  текстуру матерії, її щільність, як вона лягає... І третє зображення - це приклад використання тканини в інтер'єрі або на виробі. Але іноді, краще «один раз побачити», ніж переглянути кілька фотографій - тому Ви можете замовити каталог з вподобаною тканиною, і, вже після, «на власні очі» вибрати, а потім зробити замовлення. Функція замовлення каталогів доступна лише для зареєстрованих користувачів зі статусом Партнер.

Для того, щоб Ви просто і швидко знайшли потрібну тканину або фурнітуру, ми пропонуємо Вам скористатися фільтрами і вибрати колір, матеріал, стиль, потрібну цінову категорію і навіть малюнок тканини. Аналогічно і з фурнітурою - Ви можете шукати тасьму, цвяхи або цвяхову стрічку, кисті, підхвати, шнури. Ви також можете вибрати потрібний колір і цінову категорію.

Ми постаралися зробити каталог зручним для роботи, простим та легким у користуванні. Але, все ж, якщо у Вас немає часу шукати потрібну тканину або Ви не знайшли те, що шукайте на сайті, пропонуємо Вам відправити нам запит на підбір тканини. І вже найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами і запропонує тканини за визначеними Вами параметрами.

Команда Interior Fabrics щиро вдячна Вам за те, що Ви активно коментували і обговорювали функціональність нашого сайту. Завдяки Вам ми постійно поліпшується, ми краще розуміємо Вас, Ваші потреби та побажання. Пишіть нам на пошту info@interior-fabrics.com.ua
Про новинки та акції на сайті ми і надалі будемо Вас сповіщати за допомогою е-майл розсилки.

А вже наступного тижня наш каталог поповниться новими тюлями, органзою та басонними виробами. Слідкуйте з новинками та акціями.

Бажаємо натхнення та хороших замовників ;)

 

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.