Шкірозамінник для оббивки меблів та оформлення інтер’єру

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Шкірозамінник для оббивки меблів та оформлення інтер’єру

Шкірозамінник (штучна шкіра) – це матеріал, що був придуманий для того, щоб замінити натуральну дорогу шкіру. Він володіє такими самими властивостями як шкіра та має ідентичний зовнішній вигляд. Штучна шкіра є одним з найбільш поширених типів оббивної тканини.

Технологія виробництва шкірзамінника

До одного зі способів виготовлення шкірозамінника відноситься використання шкіряних обрізків та відходів. Особливість цього прийому полягає в тому, що обрізки і відходи, які залишаються від натуральної шкіри, перемелюються в спеціальному пристрої з синтетичними сполучними волокнами і водою. З отриманої густої маси відливаються тонкі листи штучної шкіри, які згодом складають разом і здавлюють пресом, що дозволяє отримати один лист високої щільності.

Інший метод виробництва шкірозамінника полягає в нанесенні поліуретану на волокнисту основу.

Штучна шкіра для м'яких меблів

В якості оббивки для м'яких меблів шкірозамінник (Incisa, Underground, Gentleman дивіться на сайті, а Intouch і Million запитуйте у свого менеджера) використовується вже досить довгий час. Він може застосовуватися в якості єдиного матеріалу або ж комбінуватися з натуральною шкірою, а також з іншими різновидами оббивних матеріалів (рогожка, замша, велюр).

Зверніть увагу, що для оформлення елементів м'яких меблів (крісел і диванів) може використовуватися виключно шкірозамінник на тканій основі. А ось штучна шкіра, вироблена на основі нетканої волокнистої основи, підійде для оббивки та декору твердих елементів меблів, таких як задня стінка, підлокітники та нижня основа.

Серед сучасних клієнтів високу популярність має так звана еко-шкіра, що представляє собою шкірозамінник на натуральній основі. Даний матеріал міцний та еластичний, а також добре пропускає повітря, що досягається завдяки сучасним технологіям виробництва.

Догляд за оббивкою зі шкірозамінника

Меблі з оббивкою зі шкірозамінника не лише володіють стильним і вишуканим зовнішнім виглядом, але й не потребують особливого догляду, тому власникам таких предметів інтер'єру дуже пощастило. Для того щоб підтримувати гарний зовнішній вигляд оббивки зі шкірозамінника, достатньо буде протирати оббивку від пилу вологою ганчіркою або серветкою. Для видалення невеликих забруднень ви можете скористатися мильним розчином або теплою водою. Після цього необхідно буде насухо витерти меблі.

Якщо вам необхідно позбутися більш серйозніших плям, рекомендуємо використовувати 40-50% -ний розчин спирту.

Для того щоб купити шкірозамінник (штучну шкіру) за вигідною ціною, звертайтеся до своїх менеджерів.

Також читайте:

ВОВНЯНА ТКАНИНА ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ ІНТЕР'ЄРУ ТА ЇЇ РІЗНОВИДИ
МІКРОФІБРА – НАДІЙНА ОББИВКА «АНТИКІГОТЬ»
ЧОМУ ВАРТО ВИКОРИСТОВУВАТИ ШОВК ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР'ЄРУ?

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.