Що повинен знати кожен дизайнер про стиль Бохо?

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Що повинен знати кожен дизайнер про стиль Бохо?

Мода не стоїть на місці і завжди рухається або далеко в перед, або повертається в глибоку старовину. У цьому матеріалі ми хочемо з Вами поділиться секретами перетворення вашого приміщення в богемний світ стилю Бохо. Цей стиль має свою довгу та цікаву історію.

Почнемо знайомства з походження слова, з франц. Boheme перекладається як богема, циганщина. Ви вже напевно представили собі такі циганські табори, де багато брудних речей і т. п. Але у циган так і як в інших народах є багаті і бідні. І тут мова піде саме про багатих циган. Про коштовності та дуже якісний текстиль. Стиль володіє магічною властивістю підлаштовуватися під власника і одночасно з цим Бохо є вільним стилем з насиченими фарбами, безтурботним і затишним.

Широкий спектр природних кольорів дозволяє створити приємну картинку для очей. Обмежень щодо використання тільки двох-трьох кольорів немає, віддавайтеся фантазії сповна. Наповнюйте інтер'єр текстилем і меблями з різними орнаментами, створюючи творчу і приємну атмосферу. Старі ляльки, вишиті серветки або хустки – все це передає дух цього стилю. Також пам'ятайте про знакові аксесуарах, тут якраз в тему будуть сувеніри з різних країн (тарілки, кухлі, картини ...), те що викликає приємні асоціації.

Текстиль

Перше що потрапляє на око відвідувача – це розмаїття текстилю в малюнках і кольорах (штори – Fleur, Gabriel, Boheme, подушки, пледи і оббивки – Marengo, Amalfi, Midtown, Fix, Sene, Fancy, Tokyo Geometrico), а також поєднання хутра – і бавовни, велюру – Chery і шовку – Indian Silk, батисту і гобелену – Flore. Використовуйте теплі відтінки кольорів, щоб створити в приміщенні гарний настрій. Також широко використовуються поєднання контрастних кольорів і фактур, безліч різних малюнків.

Щоб підкреслити розкіш тканини і індивідуальний смак власника приміщення використовуйте фурнітуру (шнури, підхоплення, цвяхи, ґудзики, кисті ...). Пропонуємо Вам переглянути колекцію Pasmanteria.

Спеціально для спрощення пошуку на нашому сайті є фільтри, які прискорюють пошук необхідних Вам тканин і фурнітури.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

ЕКОСТИЛЬ - В ГАРМОНІЇ З ПРИРОДОЮ

СТИЛЬ БІДЕРМЕЙЕР - У ГОСТІ ДО БУРЖУА

ІНТЕР'ЄР У СТИЛІ ХАЙ-ТЕК - ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПРАГМАТИЧНІСТЬ ДЛЯ ПРОГРЕСИВНОЇ СУЧАСНОЇ ЛЮДИНИ

ШЕББІ-ШИК У ІНТЕР'ЄРІ - ОСОБЛИВОСТІ ТА СЕКРЕТИ

СЕКРЕТИ ОФОРМЛЕННЯ ІНЕТР'ЄРУ В СТИЛІ ЛОФТ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.