ШТОРНО-МЕБЛЕВІ НОВИНКИ з Бельгії - вигідна ширина, трендові малюнки і краща ціна

НОВИНИ

ШТОРНО-МЕБЛЕВІ НОВИНКИ з Бельгії - вигідна ширина, трендові малюнки і краща ціна

Пропонуємо Вашій увазі нові цікаві новинки - колекція натуральних тканин TUNDER триметрової ширини і каталог у класичні малюнки LENTON - тканини, шириною 280 см.

Класика завжди затребувана і актуальна. Каталог Lenton (тканини Lenton, Purcell, Smith, Avison, Stanley) - класичний жаккард в традиційній кольоровій гамі, шість благородних відтінків (золотисто-бежевий, зелений, коричневий, рожевий, бордовий і чорний), п'ять компаньйонів (однотонний сатин, широка смуга двох видів, вензель і ромб). Ширина 2,8 м дозволяє створювати стильні комплекти для вікон будь-якого розміру з мінімальною кількістю швів, а з вагою 300 гр/м.кв. всі тканини колекції можна застосовувати для виготовлення м'яких меблів і стінових панелей. Рекомендується для оформлення готелів, готелів, ресторанів.

Якщо ж Ви любите легкі та ненав'язливі малюнки, складні кольорові гами, комфортні натуральні тканини ..., ми маємо що Вам запропонувати! Каталог Tunder (тканини Tunder, Rava, Lora, Bona) - нова елегантна колекція жаккардів, що навіює ностальгію за 60-ми своїми м'якими колірними поєднаннями і натуральним складом. Ідеально підібрані фактурні орнаменти - рослинний, вузька смуга і гусяча лапка гармонійно поєднуються з щільною однотонною бавовною. Завдяки натуральному складу і приглушеній колірній гамі тканини цієї колекції чудово підходять для створення інтер'єрів у стилі 60-70х, рафінованого стилю "кантрі" і "еко" - інтер'єрів. Портьєри або фіранки з тканин каталогу Tunder чудово підійдуть як для житлових приміщень (заміський будинок, спальня, вітальня, кухня), так і для комерційних приміщень (ресторани, готелі, будинки відпочинку) Висока щільність дозволяє використовувати тканини для виробництва м'яких меблів, а ширина 3 метра і об'ємна фактурна поверхня - для покривал.

З каталогами можна "познайомитися" у наших шоу-румах Interior Fabrics у Львові, Києві, Одесі та Дніпропетровську. Уточнюйте ціни у менеджерів.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.