Скажіть за допомогою текстилю "Я люблю свого клієнта"

НОВИНИ

Скажіть за допомогою текстилю

Текстиль - один із китів, на яких тримається атмосфера ресторану і готелю. Такою була тема заходу, який проводився під патронатом Клубу готельєрів та рестораторів Hoteliero України в "Президент готелі" (м. Київ). Клуб Hoteliero об'єднує професіоналів індустрії гостинності задля обміну досвідом і знаннями, зокрема через проведення заходів такого плану.

Яку роль виконує текстиль в комунікаціях між закладом і клієнтом? Важливу, адже тканина - це єдиний матеріал здатний через тактильні відчуття безпосередньо впливати на емоційний настрій відвідувачів. За допомогою цього каналу комунікацій заклад може прямо або опосередковано доносити до своїх відвідувачів меседжі про турботу, довіру, любов до них. Перше враження у клієнта виникає протягом декількох секунд через візуальне сприйняття і саме воно здатне швидко і ефективно сформувати образ закладу. Подальший контакт з текстилем дозволяє створювати так звані "ближчі і тісні відносини" з клієнтом, які викликають бажання повертатися сюди знову і знову.

Сергій Костенко, засновник компанії Interior Fabrics, поділився секретами ефективного використання цього важливого каналу комунікацій, розповів про світові текстильні тренди і можливості, які дає європейський інтер'єрний текстиль.

"Я люблю свого клієнта...", - так кажуть в Італії при зустрічі відвідувача. Ця фраза стала основною тезою виступу, в кінці якого кожен гість отримав текстильне послання, зроблене руками співробітників компанії Interior Fabrics. Це був наш приклад того, яким зворушливим меседжем може виступати тканина в руках закоханих у свою справу людей.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.