Стиль функціоналізм - рішення для активних і енергійних людей

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Стиль функціоналізм - рішення для активних і енергійних людей

Функціоналізм можна віднести до списку провідних стилів сучасного дизайну та архітектури. Його характерними рисами є простота, практичність і зручність, прямолінійність форм, відсутність зайвих елементів декору та багатофункціональність предметів інтер'єру. Незважаючи на свою лаконічність, функціоналізм в інтер'єрі часто дивує непередбаченими рішеннями і яскравим оформленням.

Інтер'єр в стилі функціоналізм

В оформленні приміщень переважають холодні відтінки, а особлива перевага віддається білому кольору, який візуально збільшує вільний простір у кімнаті та дозволяє поліпшити освітлення кімнати.

Додаткове природне освітлення створюється завдяки вікнам великого розміру, а фіранки рекомендується підбирати світлі та однотонні. До прикладу, з колекції тюлю Struktury тканина Safir White, а також Sky, Maga, Sari. Альтернативним рішенням також можуть стати жалюзі, які відмінно впишуться в інтер'єр у стилі функціоналізм.

З назви стилю стає зрозумілим, що всі елементи інтер'єру функціональні, оскільки використовуються не в якості прикрас, а мають певне практичне застосування. Простір ділиться на зони за допомогою мобільних перегородок, а вбудовані ніші та підсвічування допомагають створити затишну атмосферу. На предметах інтер'єру часто можна побачити геометричний малюнок. У деяких випадках матеріал стін не приховується - цегла або бетон відіграють роль елементів декору.

Функціоналізм в оформленні кухні

Кухні обставляються з використанням меблів строгих геометричних форм. Поширення набули столи зі скляною стільницею. Все кухонне обладнання повинно бути виконаним відповідно до загального стилю. Сучасні виробники, наприклад, все частіше опираються на функціоналізм і виготовляють посуд різних геометричних форм.

Меблі в стилі функціоналізм

Предмети меблів також підбираються за функціональністю. Різноманітні крісла-ліжка, дивани-ліжка, столи, що складаються або відкидаються, а також сидіння, що повторюють контури вашого тіла, ідеально впишуться в квартиру, оформлену в стилі функціоналізм. Для обивки можна використати: велюр - Stage, шкірзамінник - Gentleman, жакард - Amalfi, Midtown, шеніл - Marengo Uni. Вкрай рідко в цьому стилі можна побачити корпусні меблі, оскільки чудовою заміною їм служать вбудовані шафи і стелажі, які є зручними системами зберігання.

Побутує помилкова думка, що через свою раціональність функціоналізм є передбачуваним і одноманітним стилем, однак це не так. Він не лише надзвичайно практичний, але і володіє естетичним зовнішнім виглядом та може здивувати оригінальними рішеннями. Що може бути кращим за гармонійне поєднання зручності та привабливого зовнішнього вигляду?

Функціоналізм стане ідеальним вибором для ділової людини, а також для активних енергійних людей, що цінують комфорт і нові сучасні рішення.

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.