Технологія Zero Spot System - захист меблевих тканини від мокрих, сухих та засохлих плям!

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Технологія Zero Spot System - захист меблевих тканини від мокрих, сухих та засохлих плям!

М’які меблі, як елемент затишного інтер’єру, часто страждають від ручок маленьких дітей, наших звичок їсти не за столом чи скупчення голодних гостей. Плями від кулькової ручки, фломастера, крові, залишків їжі, розлитого напою і т. д. У цьому матеріалі ви дізнаєтесь, як легко позбутися різноманітних плям на м’яких меблях і, навіть, наперед захистити меблі від їх утворення. 

Zero Spot System – це нова безпечна та екологічна технологія по запобіганню утворення плям та захисту від бруду різного походження. Винятковість технології – вона запобігає поглинанню МОКРИХ плям, утримує їх довго на своїй поверхні, таким чином, попереджує просочування бруду на іншу сторону та робить дивовижно простим видалення СУХИХ і ЗАСОХЛИХ плям. 

Для видалення МОКРИХ плям достатньо паперовим рушником увібрати рідину, після цього, делікатно протерти поверхню вологою губкою чи ганчіркою. Якщо ж, у Вас плями більшої складності, то використайте трохи мила чи іншого миючого засобу. Для того, щоб успішно змити бруд з тканини, губку щоразу потрібно полоскати в чистій, літній воді. Зауважте, завжди потрібно витирати пляму ззовні до середини, таким чином, щоб запобігти її розповсюдженню. 

Для видалення СУХИХ плям, зазвичай, використовують вологу губку чи ганчірку, а при необхідності трохи мила чи детергенту. У випадку більш складніших плям, таких як від авторучки, достатньо буде використати трішки алкоголю або не маслянистого розчинника, щоб позбутися плями. 

Для видалення ЗАСОХЛИХ плям, які утворили шкаралупу, їх потрібно легенько зішкребти ложкою. У іншому випадку вологою губкою чи ганчіркою протирати місце, де є пляма, при цьому, полоскати губку чи ганчірку в чистій, літній воді. Таким чином, ви отримаєте необхідний ефект. При необхідності, чохол з меблів можна зняти та здати його в хімчистку або попрати вдома у автоматичній пральній машині при низькій температурі (>30 °C), безумовно, якщо тканину можна замочувати (дивіться графічні знаки). Багаторазове прання жодним чином не впливає на властивість тканини «антипляма». 

Особливості технології Zero Spot System дозволяє зберігати тканинам їх повітропроникність, оскільки не закриває мікропори між переплетіннями. Завдяки цьому, тканини зберігають термічний комфорт, який часто знижується внаслідок імпрегнування (просочування) тканин повсюдним використанням запобіжних засобів від забруднення. Враховуючи високу повітропроникність, тканини дуже швидко висихають, особливо на свіжому повітрі. Отож, їх не потрібно прасувати, а якщо виникає така необхідність, то лише на виворотній стороні при температурі 100 °C. 

Вас зацікавила технологія і ви дуже хочете побачити тканини? Пропонуємо переглянути каталоги з фото тканин Amalfi, Celtic, Pixel, Japan, які створені з використанням унікальної технології Zero Spot System, в найбільшому інтернет магазині України декоративних та інтер’єрних тканин Interior Fabrics. Тут ви можете у режимі онлайн замовити каталоги шторних та меблевих тканин або, без вагань, купити кращі декоративні тканини європейського виробництва для оббивки меблів, пошиття штор, декоративні цвяхи, кисті та інші декоративні аксесуари.

Пропонуємо також переглянути відеоролик про технологію Zero Spot System

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.