Текстильний дизайн приміщень напрямку HoReCa

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Текстильний дизайн приміщень напрямку HoReCa

Як Ви вже побачили, підбираючи тканину для об'єктів HoReCa потрібно звертати увагу на безліч факторів. Тому, коли до нас звертаються з питанням про текстильне оформлення комерційних інтер'єрів, ми завжди радимо працювати з професійним дизайнером. Але орієнтуватися у світі спеціальних тканин потрібно кожному отельеру або ресторатору, тому в цій статті ми розшифруємо деякі малознайомі назви тканин і позначення, розповімо про секрети вибору і поділимося своїм досвідом щодо вибору матеріалів для штор і меблів. 

ВІП текстиль для готелю, ресторану чи кафе - це насамперед спеціальні декоративні тканини, наприклад Trevira CS (тревіра). Це поліестерове негорюче модифіковане волокно. Особливістю даної тканини є її довговічність, міцність, тканина не деформується, не вигорає на сонці, легко чиститься, швидко висихає, зберігаючи після сушіння свою форму. 

Ще однією функціональною готельною та ресторанною тканиною є порт'єрна тканина Блекаут (Blackout) - тканина забезпечує захист від попадання світла. Використовується в готелях і домашніх кінотеатрах і на інших комерційних об'єктах. 

Особливої уваги заслуговують тканини для вулиці, котрі викоритовуються на відкритому повітрі для оформлення альтанок і веранд. У теплу пору року немає нічого більш привабливого, ніж столики з красивим столовим текстилем на відкритому повітрі, легкий подих вітерця і келих червоного вина. Без сумніву всі кафе, ресторани і навіть готелі дуже виграють, якщо мають столики на відкритому повітрі. Для текстильного оформлення терас, веранд, альтанок, альтанок використовують виключно спеціальні тканини, які мають підвищену зносостійкість, не бояться дощів і інших сюрпризів природи. 

Дуже часто вибираючи столову білизну для ресторану нам задають питання, яку вибрати тканину - натуральну чи синтетичну? Тут немає єдиної правильної відповіді, так як потрібно звертати увагу на безліч факторів і розглядати кожен окремий випадок окремо. Звичайно, синтетичні тканини простіше використовувати і чистити, але, якщо у Вас об'єкт вищого рівня, то все-таки краще зупинитися на виборі льону або бавовни. 

У нашому асортименті представлені і тканини для оформлення приміщень в класичному стилі в традиційні рослинні орнаменти, в смужки, в клітку або однотонні, і тканини в етнічні малюнки або абстрактні патерни - для сучасних інтер'єрних стилів. Крім тканин для оформлення приміщень HoReCa використовують ще шкіру і штучну шкіру (кожзам) - з спеціальними просоченнями що захищають від забруднень і вологи. Якщо ми будемо говорити про меблеві італійські оббивні тканини Italvelluti (Італвеллюті), то практично будь-які тканини можуть бути додатково оброблені для використання в комерційних інтер'єрах. Тканини Італвеллюті мають гігієнічний сертифікат. 

Інтернет магазин декоративних та інтер'єрних тканин для штор, гардин, оббивки меблів і повного текстильного оформлення інтер'єрів Interior Fabrics пропонує вибрати кращі італійські, бельгійські, іспанські тканини для Вашого інтер'єру за доступною ціною. Якщо у вас залишилися питання напишіть нам або зателефонуйте нам, ми завжди раді відповісти на Ваші запитання про інтер'єрні тканини і текстильнеу оформлення інтер'єрів.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.