Трендові відтінки прийдешнього 2016 року за версією інституту кольору Pantone

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Трендові відтінки прийдешнього 2016 року за версією інституту кольору Pantone

Оформлення сучасного інтер'єру може здатися досить простим, оскільки дизайнери пропонують широкий асортимент стилів та їх варіантів для дизайну. У першу чергу, звичайно ж, варто керуватися своїм смаком, проте звернути увагу варто також і на останні модні тенденції.

Колірні тенденції в 2016 році

Традиційне пастельно-бежеве забарвлення з часом все більше відходить на другий план. Модні тенденції в інтер'єрі 2016 надають клієнтам і дизайнерам широкі можливості для вибору кольорового оформлення квартири. Вдало підібрані кольори допоможуть вам відчути себе жителем екзотичної африканської країни або ж переміститися на берег океану, просоченого морськими бризками.

При бажанні, можна організувати затишну атмосферу завдяки поєднання найнесподіваніших кольорів. Однак для цього вам буде необхідно звернутися до фахівців, які розбираються в гармонійному поєднанні відтінків.

Ще в 2015 році на піку популярності знаходилися зефірно-карамельні кольори, проте поступово в моду входять більш яскраві забарвлення. Зараз актуальними є складні композиції з контрастними колірними поєднаннями і яскравими деталями декору.

За версією інституту кольору Panton трендовим відтінком в 2016 році, стали «Рожевий кварц» і «Безтурботність».

Основні колірні палетки

Розглянемо основні кольори, які будуть в тренді серед дизайнерів інтер'єрів в 2016 році.

Перший варіант, що буде актуальним у новому році - це «будиночок на березі океану». Якщо ви захоплюєтеся скандинавським стилем в інтер'єрі та є шанувальником натуральних матеріалів, то ця палетка стане кращим варіантом для вас. Завдяки специфічному забарвленню такого оформлення, навіть стандартна квартира в багатоповерхівці перетвориться у романтичний будиночок на морському березі. Подібний варіант найкраще підходить для вітальні та спальні.

Другим популярним варіантом є жива класика. Ви вважаєте, що класичні кольори можуть створити виключно офіційний і холодний інтер'єр? На щастя, це не так. Проекспериментуйте з класичними мотивами і тоді ви отримаєте елегантне і, в той же час, оригінальне оформлення будинку або квартири. Чудово виглядатимуть крісла пісочного кольору з елементами синього, жовтого та персикового відтінків.

Цікавитесь стилем і культурою Азії? У 2016 році острівна екзотика є однією з провідних модних тенденцій. Для стін підійде вугільно-чорний колір із акцентом на деталях. Аквамарин і смарагдовий колір нагадають про атмосферу далеких островів.

Проекспериментуйте з оформленням свого будинку в новому році і створіть неповторну атмосферу, що буде кожен день радувати вас, ваших близьких та гостей.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.