У Харкові відбулося відкриття шоу-руму інтер`єрних тканин Interior Fabrics. Це сталося!

НОВИНИ

У Харкові відбулося відкриття шоу-руму інтер`єрних тканин Interior Fabrics. Це сталося!

У нас гарна новина! Ми працювали над цим проектом декілька років і подолали безліч перешкод! Нам не вистачало часу, можливостей, ми боролися з нерозумінням та втомою… Але час настав. І ми відкрили його – шоу-рум інтер`єрних тканин Interior Fabrics в індустріальній столиці країни – у місті Харків. Ми пустили коріння на сході, і таким чином замкнули коло – тепер у кожному регіоні України є шоу-руми європейських інтер`єрних тканин – і є можливість детально роздивитися їх, доторкнутися до них і придбати! І це ще не кінець!

Харків – це місто вільних людей, просторе, відкрите до нового, європейське, але при цьому досить стримане – без зайвої помпезності. Ми знаємо напевно, що нам тут буде легко і комфортно працювати! Якість та стиль, простата та практичність гарних речей, свобода творчості та функціональність дизайну – саме це пропагує і продає Interior Fabrics. У нашому текстилі міститься ідея, яка максимально вписується в концепцію міста.

Дякуємо тим, хто прийшов на відкриття і радів разом з нами, харківським тапіцерам та текстильникам, шторним салонам та меблевим фабрикам, дизайнерським студіям та кожному з наших клієнтів окремо. Дякуємо тим, завдяки кому відбулося це відкриття, хто віддано і терпляче чекав появи тканин Interior Fabrics на своїй території. Саме завдяки вам ми довели цю справу до кінця. Точніше, нарешті її розпочали. Дякуємо за перші замовлення. Дякуємо за перші емоції. Адже емоції – це саме те, що ми продаємо.

Interior Fabrics – більше, ніж текстиль… нарешті в Харкові.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.