Вінтаж - стиль "зі скрині"

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Вінтаж - стиль

У XXI сторіччі вінтаж став ще більш популярним, адже всупереч урбанізації та індустріалізації нас приваблює все природне, спокійне, «вінтажне». Цей стиль надзвичайно душевний, спокійний, а тому просто ідеальний для спалень, віталень, кухонь, заміських будинків ... Саме в такій атмосфері можна дійсно добре відпочити)

Вінтаж не сплутаєш ні з яким іншим стилем - в такому інтер'єрі всі кольори як би зістарені, приглушені. Немає відкритого контрасту. Цей стиль любить спокійні забарвлення, тканини в смужку і квіточки. Гамма: блакитний, бежевий, рожевий, бузковий, світло-зелений та сірий.

Якщо Ви любите колекціонувати, то Ви вже в виграшному становищі, адже цей стиль складається з цікавих дрібничкок: шкатулки, ляльки, картини, коробочки. Список «обов'язкових атрибутів» продовжують всілякі полички, етажерки, тумбочки, столики, трюмо, шухлядки ... багато дерева і неяскравих прикрас. Обов'язково повісьте дзеркало в старовинній оправі, поставте плетену корзинку з квітковою композицією ... В вінтажний інтер'єр можна додати і ковані речі, особливо красиво виглядають ковані меблі.

А тепер підберемо «вінтажні» тканини, наприклад ось ці, штучно зістарені, як би потерті: SAMINA, GIOCONDA, MIDORI. Акцентуйтеся на квітково-рослинної тематиці в пастельних кольорах - гобелени FLORE, колекція натуральних тканин SAHARA. Якщо ж потрібно додати однотонних тканин, то рогожка MINERAL або BARYT - ідеально виглядають з гобеленами і мають дуже широку кольорову гаму, особливо пастельних відтінків. Не обійтися тут і без велюру - пропонуємо переглянути колекцію NESSINO.

Вінтаж - це перш за все деталі і атмосфера. Дзеркала, годинники, фотографії, рамочки, статуетки, в'язані серветки, подушечки, рюшечки на чохлах ... Не обов'язково шукати старі речі - змайструєте якусь річ самостійно!

І до речі, не забудьте поставити букет квітів. А тепер заваріть собі чаю, зручно влаштуйтеся в улюбленому кріслі і насолоджуйтеся своєю роботою! Не будинок - а рай!

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

КАНТРІ СТИЛЬ – СПОГАДИ СІЛЬСЬКОГО ДИТИНСТВА

КЛАСИЧНІ ІНТЕР'ЄРИ - РОЗКІШНО І МОДНО

ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ ТЕКСТИЛЕМ В МОРСЬКОМУ СТИЛІ

ОСОБЛИВОСТІ ТЕКСТИЛЬНОГО ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ В СКАНДИНАВСЬКОМУ СТИЛІ

СТИЛЬ МІНІМАЛІЗМ В ІНТЕР’ЄРІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.