Басонні вироби в інтер’єрі – дрібниці, що творять дива

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

Басонні вироби в інтер’єрі – дрібниці, що творять дива

Оздоблювати штори шнурами, тасьмою, бахромою, китицями чи помпонами, почали ще кілька століть тому. З того часу смаки та вподобання кілька разів кардинально змінювалися, а, проте, на сьогоднішній день, широкий асортимент бассоних виробів дозволить знайти потрібний аксесуар і до класичного стилю, і до стилів модерн, арт-деко, авангард, бохо, кантрі.

Декоративний шнур або кант для декору – це легкий поширений вид декорування штор, ламбрекенів, меблів та аксесуарів. Відразу зауважимо, що фурнітура на нашому сайті винесена окремим розділом - http://interior-fabrics.com.ua/ua/furnitura

Аби спростити пошук Ви можете одразу обрати тип фурнітури: шнур, тасьма, бахрома, кисті, підхвати, цвяхи та цвяхові стрічки чи підкладка, а також бажаний колір та ціновий діапазон.

Бахрома (торочки або мережива) – це тасьма з нитками, яку нашивають на край штори. Буває з пензликами, помпонами, кручена. Гармонійне поєднання кольору бахроми та штор забезпечить бездоганний вигляд віконного отвору. Також прикрашають покривала, чохли, подушки, абажури, торшери і т. д. Перегляньте всі пропозиції за лінком http://interior-fabrics.com.ua/ua/furnitura/furniture_type/25

Підхвати/кисті або Кутас – з натуральних чи штучних волокон та, навіть, натурального пір’я. Найчастіше їх кріплять на рівні від 0,5 до 1/3 загальної висоти полотна. Використовуються для фіксації портьєр у відкритому положенні, драпірування. http://interior-fabrics.com.ua/ua/furnitura/furniture_type/26

Добре поєднуються гардини і підхвати з натуральних матеріалів, синтетичні штори з натуральними кистями. Не варто поєднувати натуральні гардини з штучними підхватами. Зазвичай вони шиються з основної шторної тканини або контрастної за кольором або фактурою тканини-компаньйона, або робляться у вигляді переплетення (косичок) з цим матеріалом.

Універсальним елементом декорування штор є ґудзики. За типом кріплення вони є з наскрізними отворами (2-4), на ніжці і без ніжки. В нашому асортименті представлені найрізноманітніші за формою, кольором  та діаметром ґудзики: з імітацією коштовних каміння, з стразами, фактурні кольорів золота, срібла, латуні, міді… http://interior-fabrics.com.ua/ua/furnitura/furniture_type/27 Ґудзики є незамінним атрибутом дивану Честер.

Цвяхи та цвяхові стрічки пасують для оздоблення меблів обтягнутих шкірою, шкірзамінником, жаккардом, гобеленом... декорують м'які підлокітники диванів, спинки крісел навколо контурів тканини і т. д.

На сайті Ви можете переглянути та замовити колекції Victorian (шнури, тасьма, бахрома, кисті) та Decorative Curtain Brush (кисті з натурального пір’я та бавовни). Колекція ґудзиків/цвяхів та цвяхової стрічки Gwozdzie i listwy ozdobne. Скоро на нашому сайті будуть презентовані колекції басонних виробів Pasmanteria (60 кольорів), Elegance (золотиста колористика), Metal (срібна колористика). У колекціях об’єднано шнури, тасьма, бахрома, кисті.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.