Безкінечна відпустка, або Життя у тропічному стилі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Безкінечна відпустка, або Життя у тропічному стилі

 

Ще з ранньої весни 2017 року у простір всесвітньої популярності увірвалось пальмове листя. Воно миттєво підкорило собі думки світових дизайнерів й серця шанувальників прекрасного. Що найцікавіше, цей тропічний елемент ідеально вплітається майже у всі стилі. Він почав з’являтись і в масштабних проектах, і на найдрібніших деталях. Насичено зелене листя проростає на килимах, шпалерах, шторах, одязі та різноманітних аксесуарах.

Таку шалену хвилю популярності можна пояснити тим, що пальма, навіть у вигляді малюнку, освіжає простір, сповнює його життєдайною енергією й теплими відчуттями. Людина подумки одразу опиняється десь на Карибських островах серед сонячних тропіків, навіть якщо знає про них лише з фільмів та книжок. Подекуди крізь листя визирають райські пташки, контрастні суцвіття або ж легендарні рожеві фламінго. І тоді на 100% стає зрозумілим, що джунглі поруч.

Сьогодні тропічний стиль є надзвичайно поширеним, адже він розбавляє фарбами сумбурне урбаністичне життя. А що найприємніше – створити його доволі просто. Основним правилом є використання максимально натуральних матеріалів або ж їхньої ефектної імітації.

Бамбукові атрибути – найперше, що спадає на думку коли чуєш про тропічний інтер’єр. Приємна піщана гама у поєднанні із запахом природних матеріалів створять справжній екзотичний коктейль.

Ще одним помічником у створенні атмосфери теплих країв стануть плетені елементи. Ротанг, лоза або ж пластикові альтернативи – це чудове рішення для створення фактурних меблів. А щоб пом’якшити їхній харизматичний рельєф у пригоді стануть м’які подушки та накладки у цікавих тканинках.

Текстиль як в тропічному, так і в будь-якому іншому інтер’єрі – це не просто прикраса, це вагомий елемент усієї концепції. Сміливі рослинні орнаменти, легендарний візерунок Ікат або нетрадиційна геометрія сповнять простір південним теплом. А використання насичених барв додасть інтер’єру динаміки.

Цікавим, а головне традиційним елементом тропічного інтер’єру є стельовий дерев’яний вентилятор. Йому під силу не лише створити легкий вітерець, він спроможний розвіяти сіру буденність й озвучити монотонний шепіт джунглів.

Та у цій грі кольорів та фактур головне не перестаратись. Забагато дрібних деталей або ж перенасичення інтер’єру виключно тропічними деталями нехотячи зруйнують гармонію. Повірте, що дух тропікани можна створити навіть одним ефектним вазоном або ж яскравим покривалом чи подушками. Пробуйте, комбінуйте і впевнено створюйте свої оази у сірих пустелях буднів.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.