НЕВАГОМЕ ВІТРИЛО РИМСЬКОЇ ШТОРИ

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

НЕВАГОМЕ ВІТРИЛО РИМСЬКОЇ ШТОРИ

 

Розгадка походження римської штори ховається у її назві. Це унікальний витвір талановитих італійців, які ще із часів Стародавнього Риму обожнювали драпірувати свої вікна текстилем. Оригінально задекорована тканина була ознакою гарного смаку, вишуканості й статусності. Та, перш за все, вона служила надійним і таким конче необхідним захистом від палючого середземноморського сонця.

Сьогодні, як і багато століть назад, кожен згин тканини додає відчуття ніжності та романтизму. Елегантний механізм упродовж років працює за принципом вітрильника, перетворюючи простий текстиль в акуратні горизонтальні складки. Римська штора ненав’язливо нагадує море, яке заграє об’ємними хвилями, коли тканина складена, і заворожує штилем, коли вона розливається рівним полотном.

Немає жодних обмежень щодо використання італійського витвору. Римська штора – це універсальне рішення для декорування вікон та дверей в інтер’єрах будь-яких стилів. Вона стане справжньою подругою для органзи, льону, жаккарду, бавовни та інших різновидів шторних тканин.

Особливе місце серед усього різноманіття текстилю посідають тканини BLACKOUT (TORNADO, SOLARIS, ROMA) та SUNOUT (NIGEL, CASSIOPEIA). Вони є ідеальним доповненням спальні, адже дарують відчуття камерності та інтимності, не даючи шансу для проникнення сонячних променів. Римська штора, виконана у цих тканинах, вірно стоятиме на сторожі вашого затишку, повністю абстрагувавши простір від зовнішнього світу.

Якщо ж душа прагне легкості та невагомості, варто обрати напівпрозорий тюль колекції MODERN. Ледь помітні контури квітів FIORE і ROSA, які пробиваються крізь неоднорідне плетення, ваблять своєю таємничістю. А невпорядковані чотирикутники CARO мимоволі притягують погляд до гри відтінків. Римська штора із цього фактурного тюлю пасуватиме в кухні або ж у вітальні.

Безумовно, кожна тканина створює свою самобутню ауру. Але варто пам’ятати, що орнамент відіграє не менш важливу роль. Рослинні мотиви, геометричний патерн, клітинка або смужки – кожен візерунок по-своєму огорне простір навколо. А у вигляді римської штори йому це вдасться зробити ще більш ефектно. 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.