Outdoor – домашній затишок на дворі

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Outdoor – домашній затишок на дворі

 

Коли надворі спека, немає нічого кращого ніж насолоджуватись холодним лимонадом десь у затінку на свіжому повітрі. Веранда, сад, відкриті тераси та маса інших затишних місцин ще з весни активно готуються до літнього сезону.

Сьогодні важко уявити без м’якого текстильного декору шезлонги біля басейнів або ж крісла на літніх майданчиках кафе. Щоб зробити для своїх гостей відпочинок максимально зручним, вуличні меблі огортають у приємні тканини, присівши на які людина просто розчиняється в комфорті. 

Та варто пам’ятати, що палюче сонце та, навіть, теплий літній дощ можуть зіграти злий жарт із текстильним оформленням відпочинкових зон. Щоб зберегти презентабельний вигляд меблів та вберегти їх від наполегливого ультрафіолету, виробники текстилю створили спеціальні тканини outdoor (у перекладі з англійської – вуличні).

Визначальними особливостями цих тканини є те, що вони надміцні, легко чистяться, мегашвидко сохнуть, не піддаються впливу сонячних променів і, головне, стійкі до плісняви. Саме завдяки особливому складу тканина outdoor може похизуватись настільки хорошими практичними характеристиками.

Найчастіше вуличні тканини виготовлюють з олефіну, який залежно від хімічної структури можна поділити на поліпропілен та поліетилен. Для виготовлення олефінових ниток, хімічні речовини плавлять, додають фарбу та пропускають через фільєр – конструкцію із дрібними отворами. Внаслідок цих маніпуляцій отримують кольорові олефінові волокна, які є стійкими до вигорання, сильних навантажень та забруднень.

Тканини для вуличної оздоби виготовляють також із акрилу, поліхлорвінілу та інших синтетичних волокон. Незважаючи на штучне походження, інноваційним технологіям вдалось наділити ці матеріали теплом, ніжністю та затишком.

Варто зауважити, що тканини outdoor активно використовуються для оздоби й інтер’єрних меблів. Дітям з морозивом чи дорослим із кавою не вдасться заплямувати репутацію цих тканин. А от використовувати тканини indoor на вулиці не рекомендуємо, адже вони є вразливими до екстремальних вуличних умов.

У колекції текстилю Interior Fabrics також є тканини outdoor. Представляємо соковиту палітру колекції Sator та водовідштовхуючий Bubble, котрий підкорить двосторонністю, тягучістю та яскравістю. До того ж пропонуємо й шкірзамінник Akropol, що пройшов випробування 100 000 циклами машини Мартіндейла.

Варто зазначити, що тканини outdoor – це не лише оббивка меблів. Їх використовують і для пошиття штор. Затінок у відкритій альтанці або ж завіса від вуличної метушні на літній терасі – гардини outdoor з легкістю одомашнять бурхливу вулицю. Можете бути впевненими, що цей текстиль витримає випробування гарячими променями, вітром та водою. Назва шторної колекції outdoor Garden говорить сама за себе. Вона створить рятівну тінь у літню спеки та прикрасить затишні місцини для відпочинку в маленьких домашніх садках та великих міських парках.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.