Правила поведінки з тваринами, або Анімалізм в інтер’єрі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Правила поведінки з тваринами, або Анімалізм в інтер’єрі

                                                                                                                                     MALI

Сучасний світ вражає своєю стрімкою динамікою: щодня з’являється нові матеріали, цікаві фактури та форми. Але хіба це не викликає відчуття «дежавю»? Не дивуйтеся, ви і справді могли це вже десь бачити.  У всіх мистецьких сферах яскраво прослідковується переосмислений дух ХХ століття. І нова хвиля популярності тваринних принтів є ще одним підтвердженням того, що «Нове – це добре забуте старе».

Анімалістичні мотиви завжди будуть актуальними, адже їх створив найталановитіший дизайнер – природа. Кожна пляма, смужка – це довершене поєднання розміру, форми та кольору. Хижі малюнки самодостатні й завжди притягують до себе зацікавлені погляди. Леопард, зебра, змія, жираф, тигр – ці дикі звірі навіть не здогадуються, що їхній окрас став частиною мільйонів інтер’єрів. 


                                                                                                                             KONGO TOFFEE

Сьогодні екзотичний візерунок прослідковується у багатьох проектах відомих дизайнерів. Та головне у роботі із цим видом принтів треба мати почуття міри. Інтер’єр у стилі сафарі не обов’язково повинен мати килим, меблі й штори із яскраво вираженим орнаментом джунглів. Анімалістичний рапорт є дужесильним енергетично. Тому з особливою ретельністю треба продумувати концепцію помешкання.

Прикрашати домівку тваринними малюнками можна по-різному. Вони адаптується до всього: до м’яких меблів, підлоги, світильників та навіть картин. Але слушною порадою є їхнє використання у вигляді декору, а не основи. Деколи лиш один елемент може створити омріяну атмосферу тропіків. Наприклад, тривіальний інтер’єр без проставлених акцентів вдало доповнить леопардове крісло у KONGO RUSSET. Навколо нього простір заграє по-новому. Звичайні предмети декору здобудуть особливого забарвлення, а оселя наповниться впевненістю. 


                                                                                                                             KONGO RUSSET

Тваринний принт оживляє простір. Головне використовувати його у грамотних комбінаціях. Хижі малюнки будуть у повній гармонії посеред буйної рослинності. Великі широколисті вазони, декоративні пальми й інші екзотичні рослини стануть хорошими приятелями для анімалістичних орнаментів та подарують власникам справді свіжі емоції.

Леопардовий або ж тигровий принт особливо вишукано виглядатиме у комбінації кольорів дорогоцінного каміння, бронзи або золота. А світлі піщані тони стін, багато дерева та бамбуку трансформують простір у справжню савану.

Анімалізм – це можливість для людини бути ближчою до природи. А з використанням тваринних принтів жителі бетонних джунглів можуть відчути себе мешканцями справжніх тропіків. Тому підтримуйте свої внутрішні порити та створюйте досконало затишні інтер’єри.    

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.