Урбаністичний інтер’єр, або Як перенести вогні динамічного мегаполісу у дім

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Урбаністичний інтер’єр, або Як перенести вогні динамічного мегаполісу у дім

                                                                                                                  MANHATTAN COLLECTION

Коли крихітні міста почали рости вгору, бетон і скло витіснили стару-добру ліпнину – тоді й народився урбаністичний стиль. ХХ століття стало колискою для цього інноваційного напряму. Філософія урбаністів проста – місто вважається центром усього. Лише в ньому можна по-справжньому розвиватись й отримувати максимум від життя.

Урбаністичний інтер’єр віддзеркалює шалений темп мешканців мегаполісів. Динаміка, лаконічність та функціональність – у ньому немає нічого зайвого. Це ідеальний стиль для людей, які прагнуть розвитку та безперервного руху. Неперевантажений простір, ахроматичні та пастельні кольори сприяють генеруванню нових ідей.

Яких же правил треба дотримуватись, щоб створити ідеальний простір для обожнювачів великих міст? Наші пропозиції такі:

       1. Кожен елемент має бути функціональним. Непрактичний декор суперечить концепції стилю.

       2. Жодних зайвих деталей. Милі дрібнички та сувеніри краще сховати подалі.

       3. Ретельно підібрані матеріали! Метал, пластик та скло – ось справжні друзі запеклого урбаніста. Найпопулярнішими способами їхнього використання є: скляні полиці, столи та перегородки, пластикові сидіння й світильники, металеві каркаси меблів. Та фантазію обмежувати не варто – влучних варіацій безліч.

       4. Правильність та геометрія у всьому. Справжній стиль великого міста – це чіткі переходи, прямі лінії та жодної витіюватості.

       5. Нічим не оброблені стіни. Грубий бетон та гола цегла – саме те, що зробить інтер’єр по-справжньому урбаністичним. Не обов’язково руйнувати домівку задля такого задуму. Полегшить реалізацію ідеї великий вибір шпаклівок, декоративної плитки та шпалер, які із мінімальними затратами часу нададуть стінам бажаного ефекту.


                                                                                                                                 PROSECCO

       6. Вітається усе, що можна перенести знадвору в дім. Масивні лави, вуличні ліхтарі та інші виразні елементи міста створять ауру, яку обожнюють любителі мегаполісів.

       7. Урбанізм не любить веселковості й строкатості: однотонний білий, сірий, чорний, бежевий та коричневий – ось найкращі варіанти оздоби.

Урбаністичний стиль є певною мірою аскетичним. Він може викликати внутрішній дисонанс у людини, яка хоче не лише лаконічності, але й затишку. Та рішення є. Атмосферності додадуть елементи із дерева та натуральної шкіри. Колекція шкіри PROSECCO ідеально доповнить стиль урбан. А таким бажаним домашнім теплом сповнить простір текстиль. Тільки він нагадає, що ви все таки вдома, а не на вулиці. Рогожкове плетення тканини BARYT огорне навіть найсуворіший інтер’єр у ненав’язливу м’якість.


                                                                                                                                   BARYT

Щоб холодні стіни не перетворили ваше серце на крижинку, розбавте їх монохромним плакатом. Пейзаж вечірнього міста, світлини урбаністичної архітектури, малюнок олівцем або тушшю, небагатослівна абстракція – це ті штрихи мистецтва, які тішитимуть вашу творчу натуру, не виділяючись із загальної концепції урбанізму.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.