Будь в тренді з палітрою кольорів весни від Pantone

НОВИНИ

Будь в тренді з палітрою кольорів весни від Pantone

 

Інститут кольору Pantone працює без вихідних та свят. І підтвердженням цього є Звіт про трендові кольори вже на сезон Весна 2018. Основою для дослідження стали Нью-Йоркський та Лондонський тижні моди. На думку Pantone, сучасні споживачі прагнуть барвистого самовираження, тому сили дизайнерів усіх напрямів спрямовані на сповнення своїх робіт якомога виразнішими відтінками.

У підбірці трендових кольорів Весна 2018 прослідковується оптимізм, який заряджає неймовірно свіжою енергетикою. Саме ці кольори зададуть тон на всі решта сезони. Тож можна припустити, що рік 2018 буде періодом оригінальних комбінацій, нетипових рішень та безмежних експериментів.

Ну що ж, давайте зануримось у всю глибину барв й ще зимою відчуємо теплий подих весни.

Cherry Tomato 17-1563 – це колір імпульсивного вишневого помідору. Такий виражений відтінок вимагає до себе уваги, він мужній й сповнений неабиякою життєвою силою.

Meadowlark 13-0646 – він сміливий і жвавий, такий же як і пташка ім’я якої носить (луговий трупіал). Це відтінок променів висхідного сонця, яке випромінює радість й сповнює світлом весь навколишній світ.

Pink Lavender 14-3207 – рожева лаванда, що може бути більш ніжним й безтурботним. Цей колір зачаровує своєю м’якістю, та головне він дарує спокій.

Blooming Dahlia 15-1520 – колір квітучої жоржини, яка своїм ароматом змушує до неї схилитись й вдихнути п’янкий запах на повні груди. Цей відтінок тонкий і привабливий. Але він вміє маніпулювати й підкорювати собі.

Ultra Violet 18-3838 – ультрафіолетовий як ніякий інший колір випромінює винахідливість й оригінальність. Він наче справжня фіалка інтригує своїм неземним відтінком. Саме тому ультрафіолет був обраний як колір року 2018.

Almost Mauve 12-2103 – майже бузковий, саме таку назву має неймовірний відтінок рожево-фіолетового. Цей колір делікатний і ефемерний. Він вселяє в серце невинні нотки романтики й трепету.

Lime Punch 13-0550 – лаймовий вибух, мабуть, найбільш різкий й водночас найсоковитіший колір палітри Весна 2018. Лиш поглянувши на нього дивним чином відчуваєш смак і запах солодкаво-кислих цитрусових.  

Ця підбірка кольорів по-справжньому грайлива й енергетично сильна. Та щоб врівноважити норов вищезгаданих відтінків Інститут кольору Pantone приготував й класичну палітру, яка внесе розсудливість й гармонію.

Sailor Blue 19-4034 – це колір глибоко синьої хвилі, яка своєю могутністю підкорила не одне судно. Це відтінок душі справжніх мореплавців, які кинули свій якір і у палітру Весна 2018.

Warm Sand 15-1214 – колір гарячого піску, який вмить перенесе вас на берег Карибів. Та його стихія не тільки весна чи літо. Своєю нейтральністю він об’єднує в собі усі сезони.

Harbor Mist 14-4202 – один із сотні відтінків сірого, який символізує густий туман у гавані. Та не варто з ним переборщувати, адже в цьому тумані можна загубити істинного себе.

Coconut Milk 11-0608  – так як кокосове молоко є основою незліченної кількості гастрономічних страв, так цей однойменний колір є базою для палітри Весна 2018.

Тренди – це важливо, це стильно, це завжди викликає емоції. Але головне, щоб кожен залишався індивідуальністю, почувався комфортно, мислив не мейнстрімно й гнув свою лінію.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.