CLASS RUSTICATE – колекція блекаутів з фактурою домотканого полотна

КАТАЛОГИ

CLASS RUSTICATE – колекція блекаутів з фактурою домотканого полотна

CLASS RUSTICATE

Ширина: 300 см
Склад: 100% поліестер
Колірна гама: 22 тони

Творці колекції блекаут (blackout)  CLASS RUSTICATE пропонують повернутися до витоків, поринути в атмосферу повної гармонії з природою та сільської тиші. Якісний блекаут – це вже відхід від міської метушні, а оформлення його в рустикальному стилі – це «два в одному». Сільська естетика знаходить визнання як наповнення філософії популярного сьогодні екостилю. Їхнє поєднання більш прийнятне для сучасних споживачів, ніж вже в міру набридлий технологічний мінімалізм.

Естетична особливість лицьового боку блекаут CLASS RUSTICATE складається з грубуватої фактури, подібної домашньому сільському полотну, де видно переплетення ниток і ортогональний малюнок з нерівно складених ниток («прострілів»). Органічна структура в поєднанні з добре продуманою кольоровою гамою віддає природним теплом тканини. Тут на рівних уживаються ахроматичні тони (ніжні градації білого, сірого, відтінки землі, каменю) з холодними червоними і синіми, що послужить хорошою добіркою для дизайнерів громадських інтер'єрів.

Відмінна світлонепроникність – головна технічна характеристика тканини CLASS RUSTICATE. Її лискучий сатиновий зворотній бік прекрасно відбиває сонячні промені, запобігаючи потоку світла і тепла в середину приміщення, а також надійно захищаючи тканину від вигоряння. Тканина на 100% складається з поліестеру складнозаймиста, завдяки спеціальній технології переплетення, має високу зносостійкість, легко переться, драпірується, не мнеться і добре зберігає форму. Тканина може використовуватися для більшості видів штор-блекаутів: класичних, римських, японських, рулонних моделей та плісе.

Безумовним позитивом колекції CLASS RUSTICATE з практичного боку є рідкісна для блекауту ширина – 300 см. Її оцінять архітектори та декоратори просторих приміщень сучасних будівель, де домінують широкі віконні прорізи.

Для створення домашньої обстановки колекція CLASS RUSTICATE стилістично більше підійде для приватного будинку, ніж для міської квартири, хоча рустикальні елементи досить доступні та, слідуючи тренду, швидко проникають як в ультра сучасний інтер'єр, так і традиційний.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.