Колір року у тканинах Interior Fabrics

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Колір року у тканинах Interior Fabrics

 

Тренди, стиль, колір року, мода, актуальність – ці слова переслідують кожного дизайнера та декоратора. Адже всі хочуть встигнути за шаленим темпом сучасного світу. Кожен хоче генерувати ідеї, які б були цікаві вибагливим клієнтам. А для цього, як відомо, треба запастись бажанням творити, мотивацією, і, головне, мати потужний інструментарій.

Саме для таких підкорювачів дизайн-індустрії ми підготували справді актуальну добірку тканин кольору 2018 року за версією Pantone. Отож – ультрафіолет забарвив такі тканини Interior Fabrics:

TOKYO-T102 – славнозвісна мікрофібра, яка доступна і у супертрендовому  ультрафіолетовому відтінку. І що найважливіше – вона  тішитиме власника своїм кольором вдвічі більше, адже TOKYO двостороння. А 100 000 циклів Мартіндейла та унікальна система захисту від плям Zero Spot System забезпечать незмінну естетику протягом тривалого часу.

WOOL HYACINTH-39 – що може бути кращим за натуральну шерсть? WOOL виготовлена в Італії та має спеціальне просочення від загоряння. Це справжній скарб для поцінувавачів природніх матеріалів, безпеки й комфорту. А хто переживає щодо витривалості шерстяної тканини – успішно пройдений тест у 100 000 циклів Мартіндейла хай розвіє ваші сумніви.

SERENATA 17 – неймовірно ніжний велюр, чию фактуру дотик пам’ятатиме ще довго. Ця тканина зачаровує хмаринковою м’якістю, при цьому будучи доволі зносостійкою – SERENATA здолала 70 000 циклів машини Мартіндейла й довела, що делікатність і витривалість можуть існувати в одному виробі.

BAMBU 102 – тканина із виразним полотняним плетенням. Незважаючи на повністю поліестровий склад, рогожкова фактура BAMBU створює ефект натуральності. Важливо підмітити, що ця тканина має запатентований захист від плям Zero Spot System й пройшла тест у 50 000 циклів Мартіндейла.

FIORE JAPAN F03 – тканина, яка покликана розбавити цю підбірку однотонів. 100% бавовняний склад, унікальне гідрофобне просочення Liquid Protection System і, звісно ж, нереально ніжний й вишуканий дизайн – про FIORE JAPAN можна говорити без упину.

RENARD PURPLE-62 – італійський оксамит, який своїм насичений кольором підкорює дотик і серце. Його натуральний склад, щільність й фактурність не залишать байдужим нікого. А успішно пройдений тест у 50 000 циклів машини Мартіндейла стануть остаточним аргументом ЗА цю тканину.

SATOR VIO-42– супервитривала тканина OUTDOOR, без якої важко уявити стильний літній майданчик затишних кафе та ресторанів. На вигляд SATOR наче цупка плетена вовна, хоч тканина повністю складається з олефінових волокон, які й забезпечують неймовірно світлостійкість. Варто зауважити, що вуличні меблі, огорнуті в цей текстиль, зберігатимусь свою естетику під палючим сонцем впродовж 2 років.

COUNTRY STYLE 1378 – ця тканина стала спражнім улюбленем у обожнювачів провансу й геометрії. Масштабна решітка, яка утворюється завдяки переплетенню напівпрозорих смуг, зачаровує своєю лавандовою ніжністю. Ця натуральна тканина чудово підійде як для меблевої оббивки, так і для пошиття штор, скатертин, серветок, покривал та подушок.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.