Європейські інтер'єрні тканини оптом - кращі ціни і терміни від Interior Fabrics

НОВИНИ

Європейські інтер'єрні тканини оптом - кращі ціни і терміни від Interior Fabrics

Якщо Ви шукайте, де купити інтер'єрні тканини високої якості, цікаві, надійні, красиві, прості в експлуатації і легкі в роботі, плюс не хочете переплачувати, і вам важливо швидко отримати своє замовлення? Це точно до нас! У нас кілька десятків тисяч тканин самих різних забарвлень і з найрізноманітнішими візерунками, зі всілякими варіантами плетінь і обробки, плюс швидко і недорого!

Серед меблевих і портьєрних тканин присутні шеніли, велюр, шовк, вовна, льон, бавовна, жакард, рогожка, гобелен та інші... Без сумніву, лідером продажів ось вже більше двадцяти років залишаються тканини італійського виробника Італвеллюті (Italvelluti). Для пошиття штор, фіранок і портьєр ми пропонуємо сатин, органзу, павутинку, тюль, шовк, тканини з бавовни, віскози, льону... Ви можете купити тканини з перфорацією або прикрашені вишивкою, з набивним малюнком або витканим візерунком...

Окремий напрямок - спеціальні тканини. Серед яких тканини тревіра, світлонепроникні тканини блекаут, тканини для вулиці аутдор, а також тканини для використання в громадських місцях. Ми пропонуємо тканини з підвищеними експлуатаційними властивостями для оформлення готелів, відпочинкових комплексів, залів, салонів... Для ресторанів та кафе ми приготували тканини для пошиття скатертин, а також готові комплекти столової білизни.

У наших шоу-румах у Львові, Дніпропетровську, Києві та Одесі, а також на сайті Ви знайдете безліч варіантів для Вашої творчості і текстильного оформлення найрізноманітніших інтер'єрів!

ЗРУЧНІСТЬ, простота, ДОСТУПНІСТЬ

Для Вашої зручності ми створили перший інтернет шоу-рум інтер'єрних тканин та фурнітури interior-fabrics.com.ua, який дає можливість в будь-який час дня з мобільного телефону, планшета, ноутбука або комп'ютера вибрати і замовити потрібні інтер'єрні тканини, шкіру, шкірозамінник або фурнітуру для штор або меблів.

Після реєстрації та підтвердження статусу Партнер Ви можете не тільки замовляти тканини за партнерськими цінами, але і безкоштовно скачувати патерни тканин, а також відправляти своєму менеджеру запит на підбір тканин за обраними параметрами.

ЦІНА на шторні і меблеві тканини європейського виробництва

На сайті Ви можете у відповідній графі фільтра вибрати тип ціни: бюджетна, середня, преміум. Найдешевші пропозиції - це, звичайно, стоки. Ми пропонуємо колекції попередніх років за дійсно низькими цінами - від 3 євро за метр погонний!

Також відразу скажемо, що все Партнери бачать дві ціни кожної позиції - рекомендовану роздрібну та партнерську. При великих обсягах можлива додаткова знижка, розміри якої прохання уточнити у свого менеджера.

ДОСТАВКА інтер'єрних тканин

Ми гарантуємо оперативну доставку замовлених порт'єрних або меблевих тканин. У звичайному режимі термін доставки від трьох днів до двох тижнів.

МІНІМАЛЬНЕ І МАКСИМАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Всі тканини доступні для замовлення від 0,5 метра! Максимально - до нескінченності! 

Ми пропонуємо найкращі ціни на тканини європейського виробництва з гарантованою якістю. Вам будуть цікава співпраця з нами, якщо Ви професійно працюєте з тканинами, займаєтеся виготовленням меблів і штор, дизайном інтер'єрів...

Ми доведемо Вам, що з нами працювати легко, просто і, головне, вигідно.

Дізнатися про ПЕРЕВАГИ роботи з INTERIOR FABRICS 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.