Де безкоштовно скачати патерни інтер'єрних тканин для 3D візуалізації інтер'єру?

НОВИНИ

Де безкоштовно скачати патерни інтер'єрних тканин для 3D візуалізації інтер'єру?

Професійні дизайнери, архітектори, декоратори постійно стикаються з проблемою поповнення своєї бібліотеки малюнків тканин новими патернами. Тим більше, що текстильна мода на тканини для меблів, штор і декору постійно змінюється, а на ринку з'являються нові тканини з зовсім іншими малюнками та кольорами.

Більшість дизайнерів скачують патерни з іноземних сайтів, а вже після узгодження концепції дизайну об'єкта шукають на ринку схожу тканину. Тепер же все стало набагато простіше - на сайті interior-fabrics.com.ua Ви можете швидко, просто і абсолютно безкоштовно скачати величезну бібліотеку патернів, яка вже зараз складається з більш ніж 2000 різних тканин. І щотижня наш каталог поповнюють нові стильні, красиві і якісні тканини для штор, фіранок, гардин, портьєр, меблів, скатертин, серветок, чохлів, абажурів ...

Тепер знайти матеріали для підготовки якісних 3D візуалізації інтер'єру чи 3D моделювання об'єктів стало значно простіше! Економте свій час! До речі, Ви можете відразу на сайті замовити потрібний каталог тканини.

Як завантажити потрібний патерн і скористатися всіма можливостями нашого сайту? Просто зареєструйтеся на сайті, отримайте статус Партнер, і завантажуйте потрібний патерн натиснувши кнопку Завантажити патерн тканини, яку Ви бачите на сторінці тканини.

Бажаємо Вам вдалих проектів і хороших замовників!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.