Готика – таємнича краса Середньовіччя у вишуканій сучасній оправі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Готика – таємнича краса Середньовіччя у вишуканій сучасній оправі

Епоха Середньовіччя овіяна таємничими історіями та легендами про королів, битви, любов та, звичайно, вампірів і графа Дракулу. Саме ця «чорна» сторона Середньовіччя найбільш яскраво проглядається в сучасному стилі Готика.

Цей стиль отримав «друге дихання» у другій половині XIX століття, разом із зростанням популярності моторошних історій і яскравих контрастів. Ми всі зі словом готика асоціюємо подовжені гострі собори, вітражі. Готичний інтер'єр може бути романтичним і витонченим, піднесеним і розкішним.

Особливості:

- Елементи з каменю та дерева, майстерно прикрашені орнаментами, серед яких лілії, трилисники, крестоцвіти і виноградне листя;

- Головні кольори готики – пурпурний, синій та жовтий, плюс можливі інтерпретації темно-зеленого та фіолетового. Додають помпезності обробка текстильних елементів фурнітурою у колір виробу;

- Камін. А як же без каміну? Тим більше стіну біля каміна можна прикрасити зброєю або елементами лицарських обладунків, що ще більше підкреслить обраний стиль;

- Просторі приміщенні, високі стелі зі склепіннями, арочні отвори. Ми всі асоціюємо готику з подовженими увись шпилями храмів і високими віконними прорізами з вітражами.

Текстиль

У готичному стилі тканини були дуже важливі – вони спадали м'якими складками, стіни обтягувалися оксамитом або сукном темно-зеленого або малинового кольорів, ліжка прикрашалися балдахінами. Штори повинні бути до підлоги.

Для оформлення готичного інтер'єру знадобляться шовк, тафта, оксамит. Пропонуємо купити тканини для портьєр оптом і в роздріб за дійсно найкращою ціною в нашому інтернет шоу-румі interior-fabrics.com.ua

Меблі

Готична меблі масивні з високими спинками, прикрашені дерев'яним різьбленням або кованими елементами. Дуже часто меблі запозичують риси архітектури.

Надзвичайно важливу роль в готичному інтер'єрі відводять скриням, які одночасно використовуються і як лавочка. Серед готичної меблів присутні стільці, шафи, ліжка. Стільці багато декоровані, подовженого силуету. Готичний стіл відрізняється виступаючою стільницею і завжди має глибокий висувний ящик.

Інтернет магазин меблевих тканин Interior Fabrics пропонує вибрати для оформлення інтер'єру в готичному стилі наступні тканини: колекції YORK, RENARD, HECTOR, HAITI, TOKYO.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

СТИЛЬ ПОП-АРТ В ІНТЕР’ЄРІ

АВАНГАРДНИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ – СМІЛИВИЙ НАПРЯМОК СУЧАСНОСТІ

СХІДНИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ

СТИЛЬ ПРОВАНС В ІНТЕР’ЄРІ – ПРИРОДНА РОМАНТИКА

НАЙМОЛОДШИЙ ІНТЕР'ЄРНИЙ СТИЛЬ Ф'ЮЖН - СТИЛЬ-ЕКСПЕРИМЕНТ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.