Інтер'єр у стилі Хай-тек - технології та прагматичність для прогресивної сучасної людини

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Інтер'єр у стилі Хай-тек - технології та прагматичність для прогресивної сучасної людини

Стиль Хай-тек, або, в дослівному перекладі з англійської «високі технології», виник наприкінці XX століття, об'єднавши наукові розробки, сміливі фантазії дизайнерів і візуалізував в реальність фільми жанру фантастика. Цей стиль логічний і прагматичний, тут переважають металеві елементи, прості геометричні форми, практично повністю відсутні будь-який декор та орнаменти. Мінімум меблів, максимум світла, все просто і зручно. Якщо Ви любите все контролювати, любите функціональність - цей стиль однозначно Ваш. Також він прекрасно вписується в життя молоді, адже, незважаючи на свою холодну металеву основу, дозволяє реалізувати себе за допомогою яскравих акцентів.

Якщо говорити про кольорову гаму, то, фактично, це саме той стиль, про який можна сказати «50 відтінків сірого». Хоча, яскрава деталь дозволена в стилі Хай-тек - вибирайте помаранчевий, зелений, червоний, або, навіть, звірячий принт. В інтер'єрі багато скла і металу. Кімнати Хай-тек мають прямі лінії, стандартні кути, можливе об'єднання різних зон, наприклад кухні і вітальні, використання перегородок. Всі поверхні глянцево гладкі, і, в першу чергу це відноситься до підлоги. На підлозі плитка, лінолеум, паркет, натуральний камінь. Стіни також однотонні, в світло-сірій гамі.

Високі технології

Клімат-контроль, вбудовані системи та датчики. У стилі Хай-тек безліч процесів автоматизовано. Практично все про Ваш будинок або квартиру Ви дізнаєтеся з інформації на мобільному телефоні.

Освітлення

У Хай-теці світлу, а саме, децентралізації світла, приділяється особлива увага. Почнемо з того, що тут освітлення присутнє практично всюди - на стелі, на стінах, на підлозі, в тумбочках і шафах...

Меблі

Корпусні меблі, вбудовані меблі, стелажні модулі з відкритими і закритими секціями, і, звичайно, з вбудованим підсвічуванням. Цей ультрасучасний стиль не визнає декоративності і помпезності, тому м'яких меблів тут надзвичайно мало, і вони, як правило, простих геометричних форм. Пропонуємо колекції меблевих однотонних тканин PANAREA, POSITANO. Найчастіше для оббивки використовують шкірозамінник, наприклад INCISA, або шкіру (PROSECCO, CHIANTI, BAROLO, AMARONE, BRUNELLO, BARBARESCO).

Штори

Ніяких квітів, смужок, яскравих принтів. Тільки однотонні тканини або жалюзі. У Хай-теці ми рекомендуємо використовувати тканини блекаут, наприклад Сassander, Pallas, Luna, Cassiopeia.

Заключним «штрихом» стане величезний екран на стіні. Для прикраси стін також знадобляться фотографії або полотна в стилі авангард.

Ну от, все під контролем і все просто чудово!

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

ЕКОСТИЛЬ - В ГАРМОНІЇ З ПРИРОДОЮ

СТИЛЬ БІДЕРМЕЙЕР - У ГОСТІ ДО БУРЖУА

ШЕББІ-ШИК У ІНТЕР'ЄРІ - ОСОБЛИВОСТІ ТА СЕКРЕТИ

ЩО ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН ДИЗАЙНЕР ПРО СТИЛЬ БОХО?

СЕКРЕТИ ОФОРМЛЕННЯ ІНЕТР'ЄРУ В СТИЛІ ЛОФТ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.