Італійський мікровелюр найвищої якості в інтернет-магазині Interior Fabrics

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Італійський мікровелюр найвищої якості в інтернет-магазині Interior Fabrics

У 2014 році компанія Італвеллюті (Italvelluti) запустила в продаж тканини найвищого ґатунку - мікровелюри Nessino і Авеля. Такого рівня мікровелюри виготовляються таким відомим світовим компаніями, як KOBE та JAB, а також використовуються D&G, Armani, ZARA... Це краща пропозиція мікровелюрів класу люкс за чудовими цінами, які в середньому в два-три рази нижче, ніж у едіторів.

Тканини представлені в прекрасно зроблених зручних і представницьких каталогах, які, до речі, можна купити або безкоштовно взяти у тимчасове користування. Всі тканини з колекцій Nessino і Abel підтримуються в наявності.

Колекція мікровеллюрів Італвеллюті поділяється на дві серії: класична Nessino і сучасна Abel. Обидві ці колекція виконані на основі з віскозною ниткою. Такий вибір став не випадковий, оскільки саме ця нитка здатна додати тканині характерний блиск, шик і багатство.

Класична колекція представлена ​​тканиною Chery з узором «дамаск», інтерпретація якого виконана у відповідність з останніми тенденціям італійської дизайнерської моди, і декількох компаньйонів, один з яких «вільний» рослинний візерунок - Nessino. У цій колекції представлена ​​і тканина у дрібний ромб - Lilly. Всі малюнки для виробників зручні тим, що не вимагають дотримуватися рапорту і пропорцій, відповідно, економлять при цьому витрати тканини.

Сучасна колекція Abel складається з яскравих, вражаючих, різнокольорових кубиків - Start stripe та Start, і геометричного патерну у смужки - Abel. Дуже цікавий штучно зістарений патерн тканини Renato - асиметричний малюнок, місцями проглядається основа тканини.

Обидві колекції прекрасно комбінуються з однотонними велюрами Senib, підібраними на базі класичних традиційних забарвлень.

Замовити каталоги ABEL і NESSINO (Італвеллюті) Ви можете на нашому сайті за допомогою відповідної кнопки на сторінці тканини (тільки для Партнерів).

З Вами разом ми робимо шикарне - доступним!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.