Італійські велюри колекції ABEL - сучасна інтерпретація старої доброї класики

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Італійські велюри колекції ABEL - сучасна інтерпретація старої доброї класики

ABEL – це сучасна колекція різноманітних велюрів з різними текстурами, які об'єднує вінтажна мода на оксамит та на тканини з гладким коротким ворсом, що не проходить уже кілька десятків років. У колекції є класичні гладенькі однорідні велюри SENIB, велюри з класичним шаховим орнаментом STAR і START Stripe, з хаотичним візерунком – «черканням» – RENATO, а також велюри з великим «пунктирним» різнобарвним візерунком ABEL.

Крім стильного дизайну, колекція вирізняється тим, що в основі всіх тканин – віскоза. Зовні такі тканини виглядають дорожчими, «соліднішими». Крім того, віскоза не тільки надає матеріалу розкішного зовнішнього вигляду, але й позитивно впливає на якість.

Інноваційні технології та сучасна техніка, за допомогою яких створюються сьогоднішні велюри, роблять тканини досконалішими, довговічнішими та більш зносостійкими в умовах щоденної експлуатації. Завдяки спеціальній додатковій обробці тканин ABEL випадіння ворсу стало неможливим – італійські виробники сміливо говорять про це і навіть надають гарантію.

ABEL – це доказ того, що мода завжди повертається, але при цьому проходить хоча б через незначну трансформацію – актуалізацію. Ну, і класика – завжди в моді, як не крути. Велюри Abel Collection можна назвати VIP-одягом для меблів. Це помітні, яскраві, розкішні тканини, крім того, універсальні. Для італійських велюрів такого рівня - ціна максимально доступна! Крім того, тканини можна застосовувати не тільки в якості оббивки для меблів, але також для пошиття декоративних подушок, чохлів для меблів, пуфів, скатертин в об'єктах HoReCa (у конференц-залах, ресторанах і кафе, VIP-залах, готельних фойє і лобі-барах), і навіть для покривал, оббивки панелей і стін.

ABEL - це великий вибір, європейська якість, італійський стиль, це ті речі, які не залежать від моди і від часу. Залишайтеся з Italvelluti, і завжди будете в тренді.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.